mouode_nargess مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 3035 عنوان یکیییییی بیاددد جواب منوووو بدههههه😭😭😭😭😭 121 بازدید | 16 پست گیج شدممممم اساساااااااستحاضه قلیله شدم دوستان . غسل کنم یا نمیخواداینترنت زدم نوشته بود برای هر نماز یک وضو بگیره.ولی چیزی از غسل ننوشته بودیعنی غسل نکنم ؟ ولی حموم که باید برم درسته ؟وای کمکم کنید گیج شدم 1403/03/22 | 21:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
janane عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 18369 من تاجایی که میدونم برای قلیله باید لباستو از نجسی پاک کنی ووضو بگیر نماز بخون غسل نداره
hamishesabaz عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 2707 ازکجافتوامیدی؟ من دارم برای طلبگی میخونم تو کتاب احکام نوشته بوداستحاضه یعنی خون کم
mouode_nargess مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 3035 من تاجایی که میدونم برای قلیله باید لباستو از نجسی پاک کنی ووضو بگیر نماز بخون غسل نداره اهان یعنی الان حموم میخوام برم غسل نکنم ؟ بیام و وضو بگیرمنماز بخونم ؟
mouode_nargess مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 3035 من تاجایی که میدونم برای قلیله باید لباستو از نجسی پاک کنی ووضو بگیر نماز بخون غسل نداره لباسم چرا از نجسی پاک کنم میرم حموم دیگه چه کاریه 😁🙂❤
۷۳۵۳ عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 9835 اهان یعنی الان حموم میخوام برم غسل نکنم ؟ بیام و وضو بگیرمنماز بخونم ؟ قلیله رو درست تشخیص دادی،اگه قلیله است غسل نمیخواد ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
خانمیس عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 972 من دارم برای طلبگی میخونم تو کتاب احکام نوشته بوداستحاضه یعنی خون کم استحاضه استحاضست چه کم باش چه زیاد براهرنمازبایدوضوگرفت ولباس تمیزپوشید.چرامیگی بایدبراهرنمازغسل کرد
mouode_nargess مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 3035 من تاجایی که میدونم برای قلیله باید لباستو از نجسی پاک کنی ووضو بگیر نماز بخون غسل نداره بعد ازینکه رفتم حموم برای هر نماز وضو بگیرم کلا یک وضو
mouode_nargess مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 3035 قلیله رو درست تشخیص دادی،اگه قلیله است غسل نمیخواد یعنی فقط برم حموم؟ بعد بیام وضو بگیرم برای هر نماز ؟ یا نمیخواد کلا یک وضو ؟
mouode_nargess مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 3035 نه بابا اگه حموم میری که یباره غسل کن ولی چون در روز چندبار لک میبینی نمیخواد برای هربار حموم کنی ال ... قلیله است
mouode_nargess مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 3035 نه بابا اگه حموم میری که یباره غسل کن ولی چون در روز چندبار لک میبینی نمیخواد برای هربار حموم کنی ال ... الان غسل کنم یا نکنم چرا گیجم میکنم یبار میگی غسل کن ییار میگی نمیخواد بلد نیستید چیزی نگید بدتر گیج میکنید ادمو
۷۳۵۳ عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 9835 یعنی فقط برم حموم؟ بعد بیام وضو بگیرم برای هر نماز ؟ یا نمیخواد کلا یک وضو ؟ ببین قلیله یعنی اگه پنبه بگذاری فقط سطح پنبه آلوده بشه،غسل نداره برا هر نماز باید خودت رو تمیز کنی لباس زیر عوض کنی و پنبه تمیز بگذاری و یه وضو بگیری ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
mouode_nargess مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 3035 ببین قلیله یعنی اگه پنبه بگذاری فقط سطح پنبه آلوده بشه،غسل نداره برا هر نماز باید خودت رو تمیز کنی ل ... بابا جان فقط یککککبار اومده فقط یکبار تموم شده رفته 🤣الان میخوام بدونم تموم شده برم غسل یا نه