2777
2789
عنوان

دروغ شوهرم به من

245 بازدید | 15 پست

س.امروز شوهرم از سر کارم آمد ماشین تو حیاط پارک کرد.دیدم نیامد نگاه کردم دیدم بل تلفن صحبت می کنه حدود 15دقیقه.وقتی آمد تو گفتم با کی صحبت می کردی .رفتم سر گوشیش دیدم حذف کرده تلفن.بعد شروع کرد به خندیدن که .اره از لج تو پاک کردم می دونستم تو میایی نگاه می کنی.حالا شما چی فکر می کنید .

شوخی کرده دیگه

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ارامش ی چایی دم کن ی دلبری براش..کم کم از زیر زبونش بکش ببین کدوم بی....بوده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

من فکری نمیکنم چون شوهرم همیشه پاک می‌کنه.

ولی مورد مشابه باشه بدم میاد از رفتارش. متأسفانه مقابله به مثل میکنم 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

مثلا خیانت باشه چیکار میکنی؟ طلاق میگیری؟ نه... پس حرفشو باور کن و اوقاتتو تلخ نکن

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
دخترا گفت با مادرم صحبت کردم.من غیر از اون کسی رو ندارم.قسم سر دو تا دخترام خورد.من گفتم اگه مادرت ب ...

خدا رو شکر بازم الحمدالله

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

سر زایمان دوم .مادرم یک ماه بود فوت کرده.هیچ کس نداشتم.سزارین هم بودم .دو روز مونده به سزا یمن زنگ زد مادرش که خواهرت مصاحبه شغلی داره تو پا شو بیا.شوهرم رفت تو دستشویی به مادرش گفت زنم زایمان می کنه .نمیام شوهرش ببرتش