نگو تو رو خدا اتفاقا مثل خواهر نداشتمه ولی خوب بعضی وقتا واقعا دیگه نمیکشم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
بله عزیزم تخس و زمخت خیلی حرف بدیه اونم از زبون یه مادر البته صلاح خودتون میدونید من فقط تظر دادم😊 ...
میسییییی
نمیدونستم بده
آخی ولی من همیشههههه فکر میکردم مامانم خواهرمو بیشتر دوست داره به همه هم میگفتم.
نه این فکر رو نکن
منم تا زمانی که بچه نداشتم فکر میکردم مامانم داداشم رو بیشتر دوست داره ولی وقتی الان یکی ازم میپرسه کدوم رو بیشتر دوست داری میبینم هر سه تا رو دوست دارم حتی نمیتونم بگم یه ذره بیشتر