2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعی من توعم یا تو منی

😂😂😂😂 عسیسم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

از صبح دلم پیتزا پیراشکی که ماه قبل تو یه فست فودی کوچیک خوردم رو میخواد با اینکه نسبت به جاهای دیگه زیاد خوب نبود ولی عجیب فقط دلم همون رو میخواد 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

منم دلم مامانمو میخواد  چند روزه ب خاطر داداشم اینا باهم سرسنگین شده  زنگ میزنم یک کلمه ...

اخ اینجوری تجربه کردم 

بدترین حس دنیاس ک‌ مادر ادم باهاش قعر کنه یاسرسنگین باشه.ایشالا زودترباهات خوب بشه

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
یارانه خودت و بچه رو. کی میگیره  برو قالیبافی یاد بگیر

یارانه خودم جدا شد ولی یارانه بچم سر یارانه پدرشه تا کامل طلاق نگیرم و حضانت بچم به خودم داده نشه نمیتونم یارانش جدا کنم

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹