2777
2789
عنوان

عروسی

133 بازدید | 12 پست

سلام بچه عروسی دختر عمه ی شوهرمه 

ما 6 ماه پیش عروسیمون بود 

عمه ی شوهرم بهمون 500 تومن کادو داد

من الان دستم خالیه اشکال داره یه سکه ی پارسیان 300،400 تومنی بدم؟

البته اینم بگم که عروسیشون شهرستان توی باغ شخصیه خودشون هست و براشون هم آشپز می‌پزه و برنج و گوشت از خودشون هست 

هزینه ی زیادی نکردن که حداقل بخوام جوری کادو بدم که هزینه ی شام خودمون در بیاد

اگر توی شهر بود با توجه به نرخ غذای تالار که می‌دونم جوری کادو میدادم که هزینه ی شامی که خوردیم در بیاد 

الان زشته اینو کادو بدم؟

نه چرا زشت باشه

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فامیل ما که کادو بستگی به چند چیز داره  مثلا اگر طرف تک بچه باشه و بهش کادو ۵۰۰ بدن  ...

چه جالب بعد مثلا اگر به یه دختر خاله چون دوتا خواهر به یکیشون 300 بدین بعد به یه دختر خاله دیگتون که تک دختره 500 بدین 

خالتون ناراحت نمیشه که چرا به دختر من اینقدر دادی به دختر اون یکی اونقدر‍؟

چه جالب بعد مثلا اگر به یه دختر خاله چون دوتا خواهر به یکیشون 300 بدین بعد به یه دختر خاله دیگتون که ...

فامیل ما کلا میگن کادو باید یک چیز کوچک‌گذاشت روش و پس داد البته با توجه به بچه طرف 

خسیسن

فامیل ما کلا میگن کادو باید یک چیز کوچک‌گذاشت روش و پس داد البته با توجه به بچه طرف  خسیسن

آها متوجه شدم 

دروغ چرا من پارسال که عقد بودیم عروسی پسر عمه ی شوهرم شد 1 تومن دادیم اونم توی شهرستان با همین شرایط عروسی گرفته بود 

بعد ما عروسی مفصل و بهترین تدارکات رو گرفتیم بهمون 500 دادن 

بنظرم اینکه میگن یه کوچولو بزار روش پس بده منطقیه