2777
2789
عنوان

سهمیه کنکور

1245 بازدید | 17 پست

سهمیه ی ۵ درصد کنکور رو رتبه چجوری اعمال میشه یا چقدر کم می‌کنه چون خیلیا رو دیدم ۱۴۰ هزارشون شده ۴۰ هزار با همین ۵ درصد و چجوری رتبه رو جابجا میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ درصد فقط میتونه در این حد عمل کنه که شهر بهتری درس بخونی همین. اونی ک خیلی خوبه ۲۵ درصده.

ولی شنیدم خیلی توی رتبه تاثیر داشته یکی ۸۰ هزار بوده شده ۴۰ هزار یکی ۱۴۰ هزار شده ۴۰ هزار یعنی تقسیم بر ۴ شده رتبه هاشون و پرستاری و میکرو بیولوژی رفتن

ولی شنیدم خیلی توی رتبه تاثیر داشته یکی ۸۰ هزار بوده شده ۴۰ هزار یکی ۱۴۰ هزار شده ۴۰ هزار یعنی تقسیم ...

چرته ۵ درصد هیجوقت اینجور نیست

در ضمن همون ۲۵ درصد هم نهایت تا رتبه ۲ هزار سهمیشون میتونن چیز مقبول قبول شن

امیدوارم برا هیچ کس اعمال نشه بزرگ ترین بی عدالتی 

بی عدالتی که چه عرض کنم منی ک ۲۰ سال بابا بالاسرم نبوده و نتونسته پدری کنه و مامانم مردونه جنگید دختری تربیت کرد که معدلش همیشه ۱۹/۹۳ به بالا بوده شاید از این سمت پدره بتونه نصف کاری ک توی این ۲۰ سال برای دخترش نکرده رو بکنه و من یکسال مثل چی درس خوندم چون از وجود سهمیه ام خبرنداشتم و تازه فهمیدم و سه سالم هست پشت کنکورم 

چرته ۵ درصد هیجوقت اینجور نیست در ضمن همون ۲۵ درصد هم نهایت تا رتبه ۲ هزار سهمیشون میتونن چیز مقبول ...

امکان نداره چرت باشه از بنیاد شهید پرسیدم و توی‌دوروریا ب چشم دیدم تغیراتو

بی عدالتی که چه عرض کنم منی ک ۲۰ سال بابا بالاسرم نبوده و نتونسته پدری کنه و مامانم مردونه جنگید دخت ...

تو این کشور خیلی ها هستن پدر ندارن 

حتی پول خوردن گوشتو ماه ها حسرت میکشن 

دلیل نمیشه بخاطر این سختی ها حق دیگران رو ضایع کنند 

اونی ک توروستا شبانه روز درس خونده اونی ک کودک کار بوده و ... و...

شماهم مثل بقیه بخون هرچقدر حقته همونو برو 

با رتبه و دانشگاه بهتر پدر ادم زنده نمیشه ک میتونن عوضش یه درامد ماهیانه بدن ک میدن

تو این کشور خیلی ها هستن پدر ندارن  حتی پول خوردن گوشتو ماه ها حسرت میکشن  دلیل نمیشه بخ ...

ب هرحال یچیزی باید قائل‌ شن پدرو مادر منم جدا شدن فوت نکرده که 

تو این کشور خیلی ها هستن پدر ندارن  حتی پول خوردن گوشتو ماه ها حسرت میکشن  دلیل نمیشه بخ ...

یعنی مثلا شما سهمیه داشتی استفاده‌ نمیکردی؟؟؟😐😐😐

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

اسی منم ۵ درصد دارم و دقیقا مثل تو ۳ ساله پشت کنکورم 

امسال تصمیم گرفتم کنکور زبان شرکت کنم هرچی آوردم برم 

دعا کن جفتمون موفق بشیم

اگه پدرت رزمنده بوده باید بری اون جایی که اعزام شده مثلا بعضیا از بسیج بسیا سپاه یا ارتش اعزام میشن

اگه جانباز اینا بوده برو بنیاد 

باهاشون صحبت کن شرایط بگو راهنماییت میکنن چطوری واست سهمیه اعمال بشه 

تاثیر هم اونطور نیست که هیچی نخونده باشی و این سهمیه باعث بشه مثلاااا پزشکی بیاری هرکی اینو گفتا چرت محضه 

ولی مثلا درحدی هست که اگه لب مرزی بهت کمک کنه یا مثلا یه دانشگاه بهتر درس بخونی

سهمیه ۵ درصد خیلی تعداد نفراتش زیاده بخاطر همین آنچنان کمک خاصی مثل ۲۵ درصد نمیکنه ولی اگه خودت خوب خوندی قطعا کمک خوبی بهت میکنه 

سهمیه ۲۵ درصد عالیه، حتی اگه دولتی هم قبول نشی بخوای بری دانشگاه ازاد نیازی نیست شهریه پرداخت کنی و برات رایگان محاسبه میشه

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
اسی منم ۵ درصد دارم و دقیقا مثل تو ۳ ساله پشت کنکورم  امسال تصمیم گرفتم کنکور زبان شرکت کنم هر ...

انشاالله... نه من واقعا خوندم خیلی و توی تخمین رتبه ای ک زدم نسبت ب سال اولم 90 هزار تا میوفتم جلو و واقعا زحمت کشیدم و تازه فهمیدم سهمیه هست و خداروشکر بنیاد کمک کرد و کارم داره اوکی میشه

آره شنیدم همچین چیزی رو نسبتع 25 درصدیها البته بابام 20 یا 15 درصد باید جانباز می‌بود ولی واسه گوشش و متاسفانه نتونسته بود ثابت کنه و پنج درصد دادن به نظر شما چقدر رتبه رو تغییر میده؟ 

بعد اینکه هرساله کنکور سهمیه ی ۲۵ درصدش از ۵ درصدش بیشتر بوده تعداد نفراتش