2777
2789
عنوان

همه ی دندونام خراب شده خیلی نارحتم

201 بازدید | 11 پست

سلام من ۲۵ سالمه هر شب مسواک میزنم ته دیگ و چیزای سفت نمیخورم ولی بازم جنس دندونام اشغاله ۵ تا دندون تا حالا پر کردم دیروز ک رفتم دندون پزشکی گفت ۶ تا دیگ پر کردنی داری یدونم عصب کشی تازه یدونه از دندونامم باید ایمپلنت کنم دارم از غصه دق میکنم مگ چند سالمه ک اینجوریم😭😭۱۱ دندون پر کرده خیلیه تازه با یدونه عصب کشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چند روز پیش رفتم دندون پزشکی 

گفت سه تا عصب کشی و دو تا ترمیم دارم 

21سالمه خیلی رعایت می کنم

اهل شکلات و غذاهای سفت هم نیستم ☹️

خاهشننن 😶‍🌫️لایک نکنیننننن 😖🌸

من دو سال پیش چکاب کردم کلا یه پر داشتم

امسال ۶تا

فکر کنم بخاطر مصرف زیاد نوشابه 

یا زدن بیش از حد مسواک باشه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

من دو سال پیش چکاب کردم کلا یه پر داشتم امسال ۶تا فکر کنم بخاطر مصرف زیاد نوشابه  یا زدن بیش ...

اگ مسواک نمیزدم گ لابد بجای پر کردن بایو همه رو عصب کشی میکردم☹فک میکنم به جنس دندون و ژنتیک هم ربط داره چون من اهل نوشابه هم نیستم

اگ مسواک نمیزدم گ لابد بجای پر کردن بایو همه رو عصب کشی میکردم☹فک میکنم به جنس دندون و ژنتیک هم ربط ...

احتمالا

منو همسرم هم سنیم 

ولی دندونای اون ژنتیکی و بخاطر استفاده نادرست قطره اهن در بچگی جنسش بسیار ضعیف شده

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

باز تو از من بهتری من ماه اینده میرم تو 20سالگی دوتا دندون عصب کشی و روکش کردم چهار تام سطحی پر کردم یکی هم کشیدم بازم باید برم درست کنم اما از ترس نمیرم 

زمان ثابت کرده همتونو...
درستش کن اگ پر کردنیه حداقل به عصب کشی نرسه دیگ 

دیگه افتاده برای مرداد برم ببینم چکارش میکنم

من اولی که عصب کشی کردم صورتم ورم کرد اب هم میخوردم اذیت بودم از اونموقع ترس تو وجودمه

زمان ثابت کرده همتونو...
من دو سال پیش چکاب کردم کلا یه پر داشتم امسال ۶تا فکر کنم بخاطر مصرف زیاد نوشابه  یا زدن بیش ...

من اطلاعاتم در زمینه دندون خوبه،

اگه خواستی عکس از دندونات برام بفرست یه نگاهی کنم ببینم وضعیتشون رو...

چندتا راهکار بهت می‌گم که کم‌تر دچار پوسیدگی بشن

من اطلاعاتم در زمینه دندون خوبه، اگه خواستی عکس از دندونات برام بفرست یه نگاهی کنم ببینم وضعیتشون ر ...

رفتم دکتر کامل چکاب کردم پرکردنی بودن و یک عصب کشی اما

برای بلیچ پرسیدم گفتن من کیس بلیچ نیستم چون مینای دندونام نازکه