2777
2789
عنوان

کدوم خواستگار

128 بازدید | 13 پست

4 تا پسر بهم درخواست ازدواج دادن البته همزمان نه توی بازه های مختلف بگید کدوم خوبه  

اولی قبلا معلم بوده ولی الان پزشکی میخونه قدش بلنده قیافش متوسط 

دومی فوریت میخونه قدش متوسط قیافش متوسط باباش شغلش ازاده

سومی نمایشگاه ماشین داره رشتش حسابداری بوده قیافش خیلی خوبه چشماش عسلی قدشم متوسط رو به بلند خانوادش باباش بازنشسته بانکه

چهارمی پرستاری میخونه قیافش خوبه قدشم متوسط اینا خانوادش باباش معلم بوده 

قد خودمم 171 حالا بگیددد کدوممم خیلی برام شغل و خانواده مهمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه خانواده اولی و اخلاقش خوبه اولی . واسه خودت بچه هات و ... بهتره . 

قیافه و استایل اولی زیاد جذبم نکرد راستش ولی میگم شاید بیشتر اشنا بشیم خوشم بیاد ازش بنظرتون مشکلی نیس ؟؟

به قولی خیلی با عزیزان کادر درمان اوکی نیستم خودشم خوب باشه هستن کسایی ک بخوان توی زندگی آتیش بنداز ...

دقیقا منم یکم از کادر درمان دل خوشی ندارم میشه بگی دلایلت چین؟؟

قیافه و استایل اولی زیاد جذبم نکرد راستش ولی میگم شاید بیشتر اشنا بشیم خوشم بیاد ازش بنظرتون مشکلی ن ...

اگه جذبت نکرده ادامه بده شاید خوشت اومد ولی اگه خوشت نیومده ازش وقت خودت رو تلف نکن . به نظر من واسه ازدواج باید اون طرف رو کنار خودت تصور کنی ببینی با آرامش خاطر میتونی به عنوان همسرت کنارت ببینیش و به همه معرفیش کنی  یا نه  .

دقیقا منم یکم از کادر درمان دل خوشی ندارم میشه بگی دلایلت چین؟؟

برای خودم چیزی پیش نیومده ک برات دقیق دلیل بگم

چیزی ک اکثرا توی اطرافیان دیدم بهتره با هم کارای خودشون و یا هم رشته ای های خودشون ازدواج کنن

و "صبر" انتخاب نیست "اجبار" است