2777
2789

سلام عزیزان میخام بازم برا تابستون کلاسهای مجازی زبان انگلیسیمو بزارم برا بزرگسال و کودکان هفت سال به بالا چند گروه تشکیل میدم هر گروه هفت نفر عضو می‌زارم برای اینکه روش درسیمو ببینید و یا خیال راحت ثبت نام کنید ترم اول که شامل هشت جلسه هست رایگان می‌زارم جهت دیدن شیوه درسی تو ترم اول هم صفات مالکیت ,افعال توبی ،فاعل و جمله بندی و تبدیل جمله به پرسشی و خبری و ......از این موارد البته برای بزرگسال برای کودکان فرق می‌کنه 

کسی خواست آیدی میدم تو پیوی پیام بدین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام ممنونشما خوبید؟ بفرماییدهر چند فکر کنم یکمی دیر جواب دادم

سلام عزیزم..ممنون شما خوبی

شما تو هنرستان حسابداری خوندین؟یعنی کنکور فنی حسابداری دادین؟

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

سلام عزیزم..ممنون شما خوبیشما تو هنرستان حسابداری خوندین؟یعنی کنکور فنی حسابداری دادین؟

سلام سلامت باشی 

بله هنرستان بودم کنکور فنی هم دادم

خالی تر از یک بیشه

سلام سلامت باشی بله هنرستان بودم کنکور فنی هم دادم

خیلی هم عالی..میشه بدونم چه سالی کنکور دادین؟

اگه میشه تجربتون رو بفرمایید(اینکه چند وقت درس خوندین،کدوم درسارو خوندین،رتبتون چند شد،کلا روشتون برای درس خوندن و تست زنی چی بود)ممنون میشم کمکم کنید♥️

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

خیلی هم عالی..میشه بدونم چه سالی کنکور دادین؟اگه میشه تجربتون رو بفرمایید(اینکه چند وقت درس خوندین،ک ...

من سال 99 کنکور دادم، بسیار بی معنی بود کنکور. روی 4 ساعت میخوندم از صبح تا ظهر، بعد از اونم کتاب‌های عمومی رو میخوندم، کتاب تست هم فقط تخصصی چهارخونه رو داشت، بعد از فصل که تموم میشد میرفتم تست هاشو توی یه برگه میزدم. یکم قبل از شروع کنکور هم کتاب تست رو زدم جواب هاشو توی خودش و یک روز مونده به کنکور هم هیچی دیگه نخوندم فقط استراحت کردم. رتبه ام 1393 شد دانشگاه شهر خودم رفتم. 

خالی تر از یک بیشه

من سال 99 کنکور دادم، بسیار بی معنی بود کنکور. روی 4 ساعت میخوندم از صبح تا ظهر، بعد از اونم کتاب‌ها ...

خیلی ممنون عزیزم بابت وقتی که گذاشتی برای جواب دادن♥️حالا چرا بی معنی؟😁😁

فقط اینکه چند ماه خوندی؟یعنی از کلاس چندم

کتابیو حذف نکردی همه رو خوندی؟هر چند وقت یکبار درسیو ک خونده بودی مرور میکردی که فراموشت نشه؟

من سال دیگه کنکور دارم نصیحتی چیزی داری بهم بگو🥲

خیلی ممنون عزیزم بابت وقتی که گذاشتی برای جواب دادن♥️حالا چرا بی معنی؟😁😁فقط اینکه چند ماه خوندی؟یع ...

من از عید شروع کردم خوندن، تخصصی عمومی و الزامات و اینطور چیزا رو خوندم ریاضی و شیمی نزدم اصلا، درسای سال اول و دوم رو خوندم اول چون توی سال سوم فقط نیازداری که مرور کنی. 

چون واقعا کنکور بی معنیه 

خالی تر از یک بیشه

من از عید شروع کردم خوندن، تخصصی عمومی و الزامات و اینطور چیزا رو خوندم ریاضی و شیمی نزدم اصلا، درسا ...

چه خوب..فکر کردم از دهم یا یازدهم شروع کردین

سلام خوبین؟

راستی یه سوال داشتم ازتون..اون سالی که شما کنکور دادین گرایش ها بودن یا حذف شده بودن؟