2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط زندگی و کلی دلایل دیگه

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

به همون دلیل که دخترا هم دیگه نمیخوان شوهر کنن

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

چون که کلی کالای خوشگل و ترگل ور گل با اندک هزینه در اختیارشونه، که نیاز نیست مسیولیتشون رو رو بر عهده بگیرن، مریضی و زشتی و خرجای اساسی پای پدر و مادراشونه، اینا فقط لذت میبرن

و اینکه خداییش گرونی دهن هممون رو سرویس کرده، من یه عروسی نمیتونم بگیرم، چارتا تیر و تخته نمیتونم جور کنم چه برسه این پسرای یدبخت باید یه زندگی رو مدیریت کنن

دلایل مختلفی داره

ولی بنظرم دوتا دلیل اصلی داره

اول شرایط اقتصادی که واقعا ازدواج رو سخت کرده

دوم ازادی روابط جنسی

پسرا هرچی بخوان بی خرج و دردسر و مسئولیت بدست میارن.

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏