2777
2789
عنوان

برای جشن عروسی بهم کادو ندادن

243 بازدید | 10 پست

سلام دوستان برادر شوهرم با اینک اوضاع خوبی داره برای عروسیم هیچ کادویی بمن ندادن الان تولد بچش شده یه پسر ۷ سالس شوهرم گیر داده یک ملیون و ۵۰۰ براش کادو ببره درصورتی ک وقتی میبینم انقدر بمن بی احترامی کردن و برام کم گزاشتن خب چرا من باید کادو ببرم؟؟

اعتراض خودمو ب شوهرم گفتم ولی لپاشو باد کرده و میخواد کادو را بده

شما بودین چیکار میکردین

من‌بودم لج میکردم و نمیرفتم جشن میگفتم خودت تنها برو و کادو بده ... تو این شرایط حسابی با شوهرم بحثم میشه و درنهایت کاری ک اون میگه عملی میشه😂

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بمن ک سر عقدی ندادن گفتن رسم نداریم واسه عروسیمم ندادن

مادر شوهرم ب من گف دستش خالی بوده بعدا جبران می‌کنه کلا کارشه هرجا می‌ره هیچی نمیبرع نمیدونم چطورروش میشه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
دیگه چاره ای نیست  بزار بده  دو خوبی داره اول اینکه خجالت زده میشن دوم اینکه یاد میگیرن ...

عزیزم من الان دوساله ازدواج کردم و هیچ مناسبتی بهم کادو ندادن و فقط کادو گرفتن ک هیچوقت خجالت زده نشدن

👀 دقیقا فکر کنم چنین آینده ای پیش رو دارم

احتمالا ....البته شوهر من منطقی هست اما حرف خانوادش میشه مثل بلا نسبت گاو حرف تو سرش نمیره

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹