2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

71 بازدید | 10 پست

تو سایت کسی برنامه نویس هست یا آشنایی چیزی داشته باشه تو این حوزه ؟ درآمدشون چطوره ؟ برا یادگیریش چقدر زمان نیاز داره ؟ امروز صبح یکی از دوستام داشت می‌گفت ، خیلی قاطعانه عزممو جزم کردم که برنامه نویسی یاد بگیرم و تا سه چهار سال آینده با درآمد خودم مهاجرت کنم برم اونجا داروسازی بخونم ... آیا چنین چیزی امکان پذیره ؟؟😐 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه درآمدش بالاس آره.اینکه هم میخواد دارو بخونه خب بله میتونه بابرنامه نویسی پول جمع کنه

الان دوستم هیچی از برنامه نویسی نمی‌دونه و تازه میخواد وارد این رشته بشه ... میگه تا سه چهار سال آینده حرفه ای میشم و کلی پول جمع میکنم .

کسی رو میشناسی تو این حوزه ؟ جدا رنج درآمدشون در چه حده ؟ که بشه باهاش مهاجرت کرد 🙄

نه والا .ولی کلاس که زیاد هست.ببین کلا تخصصای یارانه ای خوبه درآمدشون.اینم منظورش اینه پول دو ترم رو درمیاره بعدش هم زمان بازم پروژه میگیره همونجور شهریه دانشگاشومیده

لایک نکن

تو سایت کسی برنامه نویس هست یا آشنایی چیزی داشته باشه تو این حوزه ؟ 

سلام بنده هستم . 

درآمدشون چطوره ؟ 

شکر خدا عالیه و بستگی به توانایی خودت و زحمتی که میکشی داره . تو برنامه نویسی یادگیری مهمترین چیزه و تقریبا هر روز باید چیزای جدید یاد بگیری اگر این مورد را اوکی باشید واقعا درآمد بالایی داره و من که راضی هستم.من اولش که شروع کردم کلی بدهی هم داشتم ولی الان خدا رو شکر تقریبا هرچیزی که میخاستم را دارم

برا یادگیریش چقدر زمان نیاز داره ؟

بستگی داره به خودت و بستگی به این داره که منابع آموزشیت چیه . آیا از راه درست یاد میگیری ؟ آیا روزانه تمرکز و زمان کافی براش میزاری ؟ اگه اینطوری باشه بعد از شش ماه میتونی یک برنامه نویس مبتدی باشی که تازه شروع کرده و رفته رفته پیشرفت میکنید و هرچقد وقت بزاری رزومت قویتر میشه و چیزای جدیدی یاد میگیری

ولی استارت اولش شش ماه در نظر بگیر

بازم سوالی بود در دایرکت پیام بده

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.