2777
2789

از دوران  ابتدایی که وارد جامعه شدم و مدرسه رفتم تا موقع دانشگاه و محل کار و بعدشم ازدواج  از بعضی از آدما حرف میخوردم ، تیکه و کنایه ، زخم زبون ، قلدری و دستور دادن و صداشونو بالا میبردن .من همیشه خیلی ناراحت میشدم ولی هیچوقت نمیتونستم جوابه کسی رو بدم، مامانم بهم یاد داده بود که اگه کسی به تو بی احترامی کرد تو احترام نگه دار . 

ولی من همیشه احساس توسری خور بودن داشتم . چند وقته که دیگه زبون دراز شدم . برام مهم نیست طرف بزرگتره یا پولداره یا سمت خاصی داره ،به همه احترام میذارم و کاری به کار کسی ندارم ولی هر کی بهم بی احترامی کنه منم بهش بی احترامی میکنم، هر کس بهم زور بگه و سرم داد بزنه منم سرش داد و بیداد راه میندازم و هر کس بهم متلک بندازه با خاک یکسانش میکنم 

الان دیگه اندازه ی قبل محبوب نیستم اما  از ابهتم میترسن  که مراقب حرفاشون باشن ، مراقب رفتاراشون باشن که مبادا باهاشون عین خودشون رفتار بشه . خیلیا پشت سرم حرف میزنن اما خوشحالم که نمیتونن تو روم احتراممو خدشه دار کنن .

الان واقعا از رفتار دیگران با خودم به شدت راضیم و به شدت احترامم بیشتر شده 

عزیزم شما مهربون نبودی ضعیف بودی

در ضمن گاهی وقتها کل کل با بعضی ها در شان خود آدم نیست

اما افرین که برای خودت احترام قائلی اجازه نمیدی کسی بهت توهین کنه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبختم منم همینطور  دقیقا هیچ جوابی نمیدم 

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

عزیزم شما مهربون نبودی ضعیف بودی در ضمن گاهی وقتها کل کل با بعضی ها در شان خود آدم نیست اما افرین ...

اره دقیقااا 

واقعا ضعیف بودم .

ولی دیگران برا خر کردنم اسمه مهربون میذاشتن رو سرم.

منم دقیقا مثل خودت بودم ولی الان فرق کردم

من بی احترامی یا داد و بیداد نمیکنم ولی با رفتارم و حاضرجوابیم نشون میدم که غلط میکنن بد رفتار میکنن

دیگه هم خانواده م هم خانواده ی شوهرم کامل از چشمم افتادن و دو هفته یبارم سراغشون نمیگیرم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

منم زیادی برای همه خوبم و صد خودمو میزارم، دیشب فهمیدم یکی بابت هدیه ای که بهش دادم و ارزون بوده کلی پشت سرم بدگویی کرده، درحالی که وظیفه ای نداشتم که هدیه روز معلم بدم، تازه از نظرخودم کتاب خیلی هم با ارزش بوده.

از دیشب خیلی حالم بده و تصمیم گرفتم به کسی خوبی نکنم

من همچنان مثل مدل اوله توام و بقیه ازم یه قدیسه ساختن😐😂

قدیسه نیستی عزیزم یجورایی حرف گوش کن و برده شون هستی که تمام خواسته هاشون رو بجا میاری

منم دقیقا همین بودم و الان به صراحت میگن چرا برنمیگردی به ورژن قبلیت

گفتم که تو سری خور و کلفتتون باشم و صدام درنیاد؟؟؟

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
من همچنان مثل مدل اوله توام و بقیه ازم یه قدیسه ساختن😐😂

قربونت برم .

اگه خودت اذیت نمیشی به نظرم هیچ اشکالی نداره ولی اگه خودت اذیت میشی از کارای دیگران . به خدا مثه من سلیطه بشی دلت خنک میشه 😂😂

البته به نظرم بهترین کار قطع ارتباط با چنین افرادیه ولی خب بعضیا متاسفانه تف سر بالان مثه یه سری فامیلا یا یه سری افراد تو محل کار 

عاقل کسی هست که بفهمه در هر شرایطی چه کاری باید بکنه گاهی سکوت خوبه گاهی دفاع از خود با این ترمزی که ...

من به همه احترام میذارم کاری به کار کسی ندارم .

واقعا ادمایی رو هم که بی دلیل نمیدونم از رو حس خودخواهیشونه نمیدونم از رو حسه حسادت و خودکم بینیه نمیدونم چرا بی دلیل پاچه ی ادمو میگیرن به نظرم بهترین کار اینه که از زندگی ادم حذف بشن تا اعصاب ادم اروم باشه ولی بعضی افراد تف سر بالان نمیتونی نبینیشون و اونا هم نمیتونن ادم باشن کاری به کارت نداشته باشن وقتی تو کاری بهشون نداری . در چنین شرایطی واقعا به نظرم به هر مشکلی در آینده بخورم بهتر از اینه که اعصاب و روانمو اون آدم به هم بزنه .

قدیسه نیستی عزیزم یجورایی حرف گوش کن و برده شون هستی که تمام خواسته هاشون رو بجا میاری منم دقیقا هم ...

خب بااین صفت هایی که به کار بردی لازم میدونم یه سری توضیحات بهت بدم 

من به هیچ عنوان تو سری خور و برده کسی نیستم و نشدم بالعکس جایی که میرم به قدری بهم احترام میزارن و منو تحویل میگیرن که نگو اول از همه من به کار کسی کار ندارم و هیچوقت تلاش نمیکنم با زبونم کسیو برنجونم یا مثلا پز بدم 

با همه با احترام حرف میزنم و احوالپرسی میکنم 

وقتی کسی حرف نامربوطی میزنه سعی میکنم با احترام و خنده جوابشو بدم که این خودش یک هنره چون بی ادبی رو همه بلدن حتی خودم به بدترین شکل ممکن، پاش بیفته هم انجامش میدم این قضیه که به کسی کار نداشتم باعث شد کسی هم به من کاری نداشته باشه و روابطمون محترمانه و ساده باقی بمونه وقتی دیدم کسی لیاقت دهن به دهن گذاشتن نداره و در حد من نیست سریع رابطمو قطع کردم 

.

منم زیادی برای همه خوبم و صد خودمو میزارم، دیشب فهمیدم یکی بابت هدیه ای که بهش دادم و ارزون بوده کلی ...

قربونت بشم من .

اتفاقا کتاب بهترین هدیه برا معلمه .

چه بی چشم و رو بوده .

بعد واقعا به نظرم هر کس باید در حد خودش باشه .

من به نظرم کسی که با درآمد ماهی سه تومن یه هدیه ی سیصد هزار تومنی برا شما میخره ارزشه هدیه ش از کادوی یک میلیونیه کسی که ماهی صد میلیون درآمد داره ده  برابر بیشتره .

قدیسه نیستی عزیزم یجورایی حرف گوش کن و برده شون هستی که تمام خواسته هاشون رو بجا میاری منم دقیقا هم ...

ببخشید سرتو درد آوردم و اینکه فکر میکنم خانواده من و استارتر شاید باهم خیلی متفاوت باشند چون تو خانوادمون سعی میکنیم خیلی همو اذیت نکنیم پس نمیشه گفت این روش تو همه خانواده ها جوابه گاهی واقعا لازمه مثل خودشون با خودشون رفتار بشه 

.