2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 40 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اگه سه سال بودمثلا عروسي كرده بودمً خودمو ميزدم به قهر و خانوادمو نميذاشتم برن الان بعد پونزد ...

الان اون هم عروسم هم محل بهشون نمیده 14 سالم هست ازدواج کرده من هنوز سختمه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
شاید مادر شوهرت داره حرف برادر شوهرت میرسونه به شما    

نه اتفاقا اصلا اصلا برادرشوهرم اینجوری نیست نه خودش نه خانمش کلی هم اصرار کردن که بابام اینا برن خونشون اگه دوست نداشتن اصرارو دعوتشون چی بود?  مادرشوهرم خودشو رئیس همه میدونه همیشه تو همه چی دخالت میکنه ... 

هارا جون من چند تا تاپيكاتو ديدم

بعد از چند سال ديگه حرص نميخوري عاقلانه مقابله ميكني😂😂😂😂

الانم گوش كن چند سال ديگه پشيمون ميشي كه چرا كنسل كردي

اگه واقعا نگران جا نبودنه خودش نياد

اين حرف برادر شوهرت نيست اگه دلش نميخواست دعوت خانوادتو رد ميكرد وقتي ميان يعني مايل به رفت و امدن

نه اتفاقا اصلا اصلا برادرشوهرم اینجوری نیست نه خودش نه خانمش کلی هم اصرار کردن که بابام اینا برن خون ...

پس اگه از برادر شوهرت مطمئنی به حرفهای مادر شوهرت اهمیت نده برین مسافرت و خوش باشین

مسيله اينه داره حسودي ميكنه از اينكه تو. راس أمور نيست ميخواد خودش همه كاره باشه داره يه كار ميكنه ...

دقیقا انگار هدفش همینه !!! منم دوست دارم سر لجش اینکارو کنم . فک کن خاله ی جاریم چن روز رفته بود خونه جاریم این بعد از این همه سال میگه که خالش امش خونشون بود !!!

حسود بخیل خسیس 

هارا جون من چند تا تاپيكاتو ديدم بعد از چند سال ديگه حرص نميخوري عاقلانه مقابله ميكني😂😂😂😂 الان ...

خدا کنه عاقل بشمو حرص نخورم دیگه    اخه توقع نداشتم اینقد پست باشن ... 

من نمیدونم بعضیا چرا آنقدر گنجشک روزی هستن جه مادرشوهر استارتر چه اونایی که میگن مادرشوهرت راست میگه، مهمون حبیب خداست یه روز مهمونداری کسی رو نکشته وقتی اونا میان چی میشه اینام برن