2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 40 پست

نه به خانوادت نگو چون ارتباط بین دو خانواده رو خراب میکنی سعی کن وقتی چیزی رو با شوهرت و برادرشوهرت هماهنگ میکنین اصلا مادرشوهرتو دخالت ندی تو اون جریان خیلی محترمانه بهش بفهمون که به اون ربطی نداره این موضوع اینطوری خیلی بهتره

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا مادرشوهر ها اینقدر نفهمن؟ 

اگه حرف نزنن کسی فکر می کنه که این ها لال هستن؟ 

کی می شه ما مثل آدم زندگی کنیم؟ 

خانواده شوهر عوضی من گفتن بیاین با هم بریم سفر من به خاطر یه سری مسائل که صد در صد مقصر بودن ناراحتم، عصبانی ام،... گفتم نمیام و نرفتم

حالا شوهر احمقم می گه اصلا امسال سفر نمی ریم 

واقعا که خاک تو سرش، متنفرم از همشون 

مادر شوهرتم مادره دلش بزای بچش سوخته نکنه نداشته باشه یا تو مضیقه بیفته بلاخره یه روزم باشید خونشون ...

ینی چی!!!!!؟؟؟؟!!!!!  خب نام میان اینام میرن، این قضیه یطرفه که نیسن که فقط اینا برن

ینی چی!!!!!؟؟؟؟!!!!!  خب نام میان اینام میرن، این قضیه یطرفه که نیسن که فقط اینا برن

ماکه همیشه نباید نیمه خالی رو ببینیم عزیزم. الان اگه بردارشون بود میشد بیچاره داداشم دستش مثلا تنگه فلانی با خونوادش میخوان برن خونشون...... بقیه ماجرا

فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍
مادر شوهرتم مادره دلش بزای بچش سوخته نکنه نداشته باشه یا تو مضیقه بیفته بلاخره یه روزم باشید خونشون ...

عزیزم حرفت درسته اما ما وقتی میریم کلی خوراکی میگیریم . اصلا هزینه یکطرفه نیست و اگر بنا به رفتن باشه نهایتا دو وعده خونشون هستیم و میریم بیرون بقیش رو . 

مرغ و ماهی و مواد غذایی و اینا رو میگیریم اکثرا . نمیذاریم بهشون سخت بشه . یا میوه و تنقلات و ..

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
من نفهمیدم منظورت چیه!!عروستون و بچه داداشت یعنی چی!!؟؟جای ماشینتون ندارن یعنی چی!؟؟!

عزیزم مامانمو بابامو خواهرمو عروسمونو بچش میخوان برن . مادرشوهرم راضیش نیست این تعداد برن خونه پسرش . حالا پسرش 46 سالشه هااا دوتا بچه بزرگم داره ! میگه خونشون جای ماشین بابات اینا رو نداره ! بابام اینا نهایت یک روز اونجا میموندن... 

ماکه همیشه نباید نیمه خالی رو ببینیم عزیزم. الان اگه بردارشون بود میشد بیچاره داداشم دستش مثلا تنگه ...

عزیزم برادر خودم یک ماه تمام خواهر زنشو بچش پیشش بودن ... خانواده زنش خیلی میان میمونن پیششون . مهمون حبیب خداست .

چرا مادرشوهر ها اینقدر نفهمن؟  اگه حرف نزنن کسی فکر می کنه که این ها لال هستن؟  کی می شه ...

فک کن تو این 3 سال حتی یکبار خانواده منو دعوت نکردن !!! حتی یکبار !!! اونوقت خانواده من همیشه میزبانشون بودن با کلی پذیرایی ... 

توقع زیادی نبود که ازشون داشتم ...

من اگه سه سال بودمثلا عروسي كرده بودمً خودمو ميزدم به قهر و خانوادمو نميذاشتم برن

الان بعد پونزده سال ميريم همگي اصلا محلشم نميذارم اونجا هم خوش ميگذرونم

ايشون هدفشون اينه كه خانوادتو نبري خودش بره بتازونه هر چقدر خواست بمونه و هر كار دوست داره بكنه

بهش بگو مامانم اينا رفت و امد دارن برادر شوهرم هم شعور داره كه بعد از رفت أمده دور هم خيليم خوش ميگذره اونم اختيار خونشو داره ميتونست دعوت نكنه

يعني بتوچه