2777
2789
عنوان

ضامن بشم

120 بازدید | 19 پست

بچه ها دامادمون میخواد وام۱۵۰ تومنی بگیره 

به من گفتن ضامن میشی 

قبلا ضامن وام ازدواجشون شدم 

ولی الان واقعا میترسم ضمانت کنم

شما بودین چیکار میکردین 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب اگه بد حسابی نکرده که مشکلی نیست

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

وایخانوما چقدر بیرحمانه نظر میدین اگه خواهر برای خواهر کاری نکنه دیگه چه فرقی با هفت پشت غریبه داره خواهر ادم پاره تن ادمه حالا نگین شوهر خوهره و خواهر نیست و اینا چون فرقی نداره این وام میخواد بره تو زندگی مشترکشون 

والله اگه واسه خواهرم بود می شدم ادم نمیدونه چیکار کنه اگه حتی یه قسطو ندن کل حقوق من میره 

تو میدونی چیکار کنی منتها روت نمیشه بهش بگی ، ضامن نشو و نزار که بلانسبت سوارت بشن ، بحث پول باشه خواهر و این مسائل ادم نباید بشناسه ، بخاطر یکی ریگه زندگی خودتو تو فشار نزار

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
وایخانوما چقدر بیرحمانه نظر میدین اگه خواهر برای خواهر کاری نکنه دیگه چه فرقی با هفت پشت غریبه داره ...

منم دلم میسوزه براشون هیشکی قبول نمیکنه ضامنشون شه 

منم میخوام بشم 

هم خودم دو دلم هم پدرم اینا میگن نشو 

تو میدونی چیکار کنی منتها روت نمیشه بهش بگی ، ضامن نشو و نزار که بلانسبت سوارت بشن ، بحث پول باشه خو ...

اگه باهام قطع رابطه کنن 

بعضی وقتا ازینکه توانایی نه گفتن ندارم حالم بد میشه 

خوشبحال کسایی که وقتی جواب نه میدن بعدشم بیخیالن

اگه باهام قطع رابطه کنن  بعضی وقتا ازینکه توانایی نه گفتن ندارم حالم بد میشه  خوشبحال کس ...

بهش بگو خودمون یه وام گرفتیم ضامنشم خودمم ، فعلا نمیتونم ضامن کسی شم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد