2777
2789
عنوان

بچه چهارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 26 پست
دقیقا این مورد رو زیاد دیدم. نمیخوام بگم اونایی که پولدارن و زیاد خرج بچه میکنن بچه هاشون خوب تربیت ...

ای کاش قبل از بچه دار شدن ،تست روان  می گرفتن و بعد مجبوز صادر می کردن 

😐🤷🏻‍♀️
داستان اینه که با سوادترین زن و صبورترین زن هم یه ظرفیتی داره برای تلاش برای تربیت بچه. هیچ زنی توان ...

حرفتون نه به لحاط تجربی نه منطقی پذیرفته نیست‌ . قیدهای هیچ زنی نمیتونه و در طبیعت انسان نیست اشتباهه . میتونید بگید کمند مادرانی که این توانایی رو داشته باشن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دومی برای اینکه اولی تنها نباشه سونی برای اینکه جنس جور بشه چهارمی برای اینکه دورمون توی پیری شلوغ ...

من اولی رو بعد ۶سال به دنیا آوردم و خب اصلا درک نمیکنم چرا باید یکی دیگه هم به دنیا بیارم اصلا که چی بشه هدف از زایمان های بعدی چیه 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
به جهان‌بینی هر انسان برمیگرده.کسی که بچه زیاد دوست داره بجز خودش به بچه هاش فکر میکنه چون میدونه هی ...

قدیمی ها خیلی بچه میاوردن دیدیم خانواده های پرجمعیت رو اگه امتیازی داشتن طبیعتا الان همه الگو میگرفتن ازشون

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
قدیمی ها خیلی بچه میاوردن دیدیم خانواده های پرجمعیت رو اگه امتیازی داشتن طبیعتا الان همه الگو میگرفت ...

اتفاقا خیلی امتیازها داشتن‌ . بچه ها قانع و اهل کار بودن از چیزی که با زحمت بدست میاوردن لذت میبردن خلاق و فعال بودن . میزان افسردگی و احساس ناکافی بودن دهه هشتادمین الان رو با بچه های دوره قبل مقایسه کن. بچه هاشونم کلی فامیل داشتن که تو رفت و آمد باهاشون آداب معاشرت و زندگی اجتماعی رو یاد میگرفتن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
اتفاقا خیلی امتیازها داشتن‌ . بچه ها قانع و اهل کار بودن از چیزی که با زحمت بدست میاوردن لذت میبردن ...

عزیزم اون بچه هایی که داریم راجع بهشون صحبت میکنیم پدر و مادرامون و خودمون هستیم قناعت بود چون مجبور بودیم با رضایت نبود و اصلا اثرات خوبی نمونده روی جسم و روحمون از سختی ها،رفت و آمد و معاشرت انقدر امتیاز خاصی نیست که به خاطرش کسی که وجود نداره رو به وجود بیاری بگی بیا توی این دنیا برو خونه فک و فامیل.جهان بینی اتفاقا الان حکم میکنه در جهانی که ظلم  و ستم بیداد میکنه و روزانه میلیون ها دلار خرج ساخت بمب های هسته ای میشه برای نابود کردن همدیگه به همین جمعیت بسنده کنیم

حرفتون نه به لحاط تجربی نه منطقی پذیرفته نیست‌ . قیدهای هیچ زنی نمیتونه و در طبیعت انسان نیست اشتباه ...

از لحاظ تکاملی امکان پذیر نیست عزیزم.پس هیچ زنی نمیتونه. مثلا از لحاظ تکاملی امکان پذیر نیست که انسان بتونه بدون آب زنده بمونه. اینم همونه

از لحاظ تکاملی امکان پذیر نیست عزیزم.پس هیچ زنی نمیتونه. مثلا از لحاظ تکاملی امکان پذیر نیست که انسا ...

یعنی فکت علمی ثابت شده در این باره دارید؟!واقعا تعجب اوره. زنان زیادی در همه جای دنیا وحود دارن که بیشتر از اه فرزند دارن و هم مادر و هم فرزندان راضی و خوشحالند

از لحاظ تکاملی امکان پذیر نیست عزیزم.پس هیچ زنی نمیتونه. مثلا از لحاظ تکاملی امکان پذیر نیست که انسا ...

البته خیلی فاکتورها نیازه برای این نتیجه.تغذیه خوب عدم کمبود ویتامین‌ها و املاح ،همسر خوب و همراه روحیه مثبت نگری  ، داشتن یه جهان‌بینی درست و چیزای دیگه

یعنی فکت علمی ثابت شده در این باره دارید؟!واقعا تعجب اوره. زنان زیادی در همه جای دنیا وحود دارن که ب ...

دارم عزیزم ولی نمیشه اینجا لینک بدم که. بله زنان زیادی وجود دارن که بالای ده تا بچه دارن و همه شونم سالم بزرگ شدن ولی ایرادات روانی زیادی دارن مخصوصا بچه های آخر. معیار راضی بودن نیست. سلامت روان نسبی هست که با تغذیه و امکانات و پول به دست نمیاد.گرفتن میزان توجه کافی و سالم والدین و خواهر برادرها در این شرایط امکان پذیر نیست 

دارم عزیزم ولی نمیشه اینجا لینک بدم که. بله زنان زیادی وجود دارن که بالای ده تا بچه دارن و همه شونم ...

به فرض هم که چیزی که میگید درست باشه با اینکه اصلا قابل قبول نیست چون این چیزی نیست که آمار دقیقی از تمام مادران داشته باشه و درباره چیزی که آمار دقیق وجود نداره نمیشه همچین نطری داد.اما آیا دلیلی هم هست که کسانی که بچه های کمتری دارند یا اصلا ندارند این مشکلات روانی و عدم رعایت رو ندارن؟ پس میشه به این نتيجه رسید که سلامت روان یه امر مستقل از تعداد بچه هاست. یه حس درونی

به فرض هم که چیزی که میگید درست باشه با اینکه اصلا قابل قبول نیست چون این چیزی نیست که آمار دقیقی از ...

متاسفانه اینطور نیست که مستقل از تعداد بچه ها باشه. باند عاطفی بچه ها با پدر مادر بسیار بسیار مهمه در سلامت روان و کیفیتش رابطه مستقیم داره با تعداد بچه ها. روانشناسی روز میگه ایده آل ترین حالت داشتن دو فرزند هست با فاصله سنی ۳ تا ۴ سال. هرچقدر از این تعداد و فاصله دورتر بشیم درصد خطا بالاتر میره.همه چیزی که من و شما امروز در بزرگسالی هستیم حاصل تجربه زیستی دوسالگی تا هشت سالگیمون هست