2777
2789
عنوان

بچه چهارم؟

430 بازدید | 26 پست

سلام

من نمیدونم رو چه حسابی بعضیا میگن اگه حقوقتون بالای چمیدونم ۵۰ تومنه بچه زیاد میتونید بیارید!

بنظرم مهمترین فاکتور برای فرزند آوری اعصاب و روان سالم پدرومادر و درک اونها از زندگی مشترک و فرزند آوری و بندگی خداست. مادری که صبوره،مهربون و عاشقه بچه درست تربیت میکنه.میدونه ارزش دادن به بچه یعنی وقت گذاشتن براش نه دراختیارگذاشتن انواع و اقسام امکانات براش بدون اینکه براش وقت بذاره.میدونه که باید به فرزندش یاد بده درخواست هاش مطابق با شرایط مالی خانواده باشه. از اون طرف پدر میدونه وظیفه اصلی زن تربیت فرزنده و ازش انتظارات آنچنانی نداره. بهم دیگه احترام میذارن و بچه توی این خانواده محترم بزرگ میشه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

درسته

ولی پول هم باید باشه

پول ارجحیت داره!!

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،[اگر دیدین راجب ی سنجاب کوچولویی حرف میزنم،یا نینی کوچولو یا پسری و مَردی ..یا راجب هرچی و هرکس حرف میزنم ،منظورم هوسوکِ]صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوک هسن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻[ی ادیت کوچولو اینجا بزنم ، بعد از رای گیری برای ماما):اوتی سیکسای نامحترمی ک بخاطر ی حرف فن بیس ک معلوم نیس اصلا کیه کلا هوسوکو مثل همیشه ول کردین ! اگه دستم بهتون برسه پاره‌هستین،از سولو استنا بیشتر ازتون بدم میاد،پس سعی کنین اصلا جلوی چشمم ظاهر نشین💋]عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻[ی ادیت بعد کنسرت انکور ران سوکجین:سکند بست کنسرتی ک دوسدارم الان ، کنسرت انکور روز اول ران سوکجینه ک س تا نینی باهم تو آهنگ سو وات ، آب بازی کردن😭🎀](۱۴۰۴/۰۸/۲۸عصر امروز تهیونگ اومد لایو و فارسی حرف زد😭گفت:(عصر بهیر،آنها صبحانه میکوردند)،اولشم برگشت گفت فارسی خیلی سخته ولی تلاششو میکنه💞😭آرمی ایرانی نمردیم و دیدیم یبارم ما توسط BTS منشن شدیم🔥🤍آدمیم که لب به غذا نمیزنم ولی دیگه اگه بمیرم هم یادم نمیره صبحونه بخورم🍓(آخه گوش کردن ب حرفای تهیونگ شی جز واجباته)🛐زندگیم رسما به دو بخش قبل از عصر بهیر و بعد از عصر بهیر گفتن کیم تهیونگ تقسیم شد🍭💞😭

مهم ترین فاکتور رو درست گفتید 

ولی فاکتورهای دیگه ای مثل لباس و اموزش و تغذیه هم یه ذره مهمه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ولی پول هم باید باشه پول ارجعیت داره!!

اولا که ارجحیت درسته. بعد هم همینکه نیازهای اصلی خانواده رو برطرف کنه واقعا کافیه. اینو هم عقل میگه هم تجربه. اصل روان سالم والدین و بلوغ فکری اوناست

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

من خیلی دلم میخواد یکی بیاد بگه هدف از بچه های بعدی چیه حالا اولیشو میگم به خاطر تجربه حس مادری و این چیزا

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

من ک الان ی نوزاد ۶ ماهه دارم و واقعا به این نتیجه رسیدم از لحاظ روحی و روانی اصلا و ابدا حاضر  نیستم بچه دیگه ای بدنیا بیارم 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

داستان اینه که با سوادترین زن و صبورترین زن هم یه ظرفیتی داره برای تلاش برای تربیت بچه. هیچ زنی توان روانی و بدنی اینو نداره که چهارتا بچه سالم از لحاظ روانی تربیت کنه.اصلا تو طبیعت انسان نیست. مگه اینکه مثل قدیم زایمان کنی و تحویل قبیله و همسایه و جامعه بدی تا بزرگ بشه

اولا که ارجحیت درسته. بعد هم همینکه نیازهای اصلی خانواده رو برطرف کنه واقعا کافیه. اینو هم عقل میگه ...

اول روان سالم بعد پول

دوتای اینام باید باشن

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،[اگر دیدین راجب ی سنجاب کوچولویی حرف میزنم،یا نینی کوچولو یا پسری و مَردی ..یا راجب هرچی و هرکس حرف میزنم ،منظورم هوسوکِ]صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوک هسن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻[ی ادیت کوچولو اینجا بزنم ، بعد از رای گیری برای ماما):اوتی سیکسای نامحترمی ک بخاطر ی حرف فن بیس ک معلوم نیس اصلا کیه کلا هوسوکو مثل همیشه ول کردین ! اگه دستم بهتون برسه پاره‌هستین،از سولو استنا بیشتر ازتون بدم میاد،پس سعی کنین اصلا جلوی چشمم ظاهر نشین💋]عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻[ی ادیت بعد کنسرت انکور ران سوکجین:سکند بست کنسرتی ک دوسدارم الان ، کنسرت انکور روز اول ران سوکجینه ک س تا نینی باهم تو آهنگ سو وات ، آب بازی کردن😭🎀](۱۴۰۴/۰۸/۲۸عصر امروز تهیونگ اومد لایو و فارسی حرف زد😭گفت:(عصر بهیر،آنها صبحانه میکوردند)،اولشم برگشت گفت فارسی خیلی سخته ولی تلاششو میکنه💞😭آرمی ایرانی نمردیم و دیدیم یبارم ما توسط BTS منشن شدیم🔥🤍آدمیم که لب به غذا نمیزنم ولی دیگه اگه بمیرم هم یادم نمیره صبحونه بخورم🍓(آخه گوش کردن ب حرفای تهیونگ شی جز واجباته)🛐زندگیم رسما به دو بخش قبل از عصر بهیر و بعد از عصر بهیر گفتن کیم تهیونگ تقسیم شد🍭💞😭

مهم ترین فاکتور رو درست گفتید  ولی فاکتورهای دیگه ای مثل لباس و اموزش و تغذیه هم یه ذره مهمه

درسته اما اون فاکتورها با یه حقوق مختصر کارمندی با کمی قناعت و خوش فکری و تربیت صحیح حاصل میشن نیاز به درآمد انچنانی نداره

کاملا صحیح 

باور کن یکی از بستگاه درجه یک خودم ،ماهی نزدیک ۴۰ میلیون چقوق ،غیر از رفاهیات جداگانه 

جوون و امروزی هستن ولی امان از اعصاب ضعیف و روانی شون که تحمل بچه شون ندارن 

این بچه تا خرخره تو رفاهیات هست ،ولی بچه حرف شنوی نکنه ،جواب نادرش سربالا میده با چوب میفتن به جونش

الان تو سن ۹ سالگی ،شدید استرسی هست 

فقط هم با سن بالا می تونه رابطه برقرار کنه ،تو مدرسه منزوی و ساکته

😐🤷🏻‍♀️
درسته اما اون فاکتورها با یه حقوق مختصر کارمندی با کمی قناعت و خوش فکری و تربیت صحیح حاصل میشن نیاز ...

چی بگم 

اینجا تا میگی برای بچه داشتن اینا لازمه فورا میگن بچه باید خواسته هاش رو مدیریت کنه 

ولی هزینه دارو و خوراک سالم و اموزش مناسب و پوشاک مناسب برای چند بچه رو در نظر نمیگیرن

و هر فردی هم تعریفی از حداقل ها داره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من خیلی دلم میخواد یکی بیاد بگه هدف از بچه های بعدی چیه حالا اولیشو میگم به خاطر تجربه حس مادری و ای ...

دومی برای اینکه اولی تنها نباشه

سونی برای اینکه جنس جور بشه

چهارمی برای اینکه دورمون توی پیری شلوغ باشه

پنجمی چون از دستمون در رفت 

من خیلی دلم میخواد یکی بیاد بگه هدف از بچه های بعدی چیه حالا اولیشو میگم به خاطر تجربه حس مادری و ای ...

به جهان‌بینی هر انسان برمیگرده.کسی که بچه زیاد دوست داره بجز خودش به بچه هاش فکر میکنه چون میدونه هیچ دوستی مثل خواهر برادر برای بچه اش نمیشه و از طرف دیگه تربیت انسان رو رسالت بزرگی میدونه که از روح خدایی که درش دمیده شده نشات میگیره. با تربیت فرزند کاری که خدا هنگام خلقت انجام داد رو داریم در مقیاس کوچکتر انجام میدیم. تازه اگه از جنبه دینی و ارزش این کار بزرگ صرفنظر کنیم

کاملا صحیح  باور کن یکی از بستگاه درجه یک خودم ،ماهی نزدیک ۴۰ میلیون چقوق ،غیر از رفاهیات جداگ ...

دقیقا این مورد رو زیاد دیدم. نمیخوام بگم اونایی که پولدارن و زیاد خرج بچه میکنن بچه هاشون خوب تربیت نمیشن اصلا!چون عین همین رو تو خانواده های کم بضاعت هم دیدم. نتیجه اینکه فاکتور اصلی همون تربیت صحیح و روان سالم والدین و وقت گذاشتن برای تربیت بچه هست