2777
2789

بچها ی آگهی کار تو خیابون دیدم خدمات پس از فروش لوازم خانگی ۲ تا ۶ ماهی شیش تومن حالا مم تا حالا سرکار نرفتم هی مث گاگولا بارم آوردن ک محیط کار کلاه برداریه و دزدیه و هزار تا چیز الان واس ۴ ساعت کار در روز شیش تومن مشکوکه ؟ خواهرم مغز منو حامله کرد اه

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز اول با یه عضو خانواده برو اونا پایین منتظر وایسن.. اگر دیدی محیط امنه برو.. اول کاری هم هیچ قرا ...

محیطش کلا زنونس این جوری گفتن البته 

مگ سفته میخوان ؟

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

کسی نمیاد باهام 😅

خب یهو میری میبینی دو تا اتاقه دو تا مرد توش نشستن. از کجا متوجه میشی اگهیش معتبر بود... لاقل لوکیشن بده به خانوادت و بگو بعد یه ربع بهت زنگ بزنن. خصوصا اگر شهر بزرگ هستی اینا رو جدی بگیر 

از کجا بفهمم کارشون مورد دار نیس این خانواده من شکاکن

نمی دانم واقعا 

با یکی نزدیک هات برو اونجا اولا محیط حضوری ببینه 

بعدم اینه که یادت باشه تو کار همه چیز باید به هم بیاد کار به حقوقش به اتاقش به همه چیز و اینکه هرگز کارت ملی ات بی حساب کتاب دست کسی نده ممکن به نامت حساب باز کنند یا مثلا کارت بازرگانی بگیرند یا خط تلفن بخرند و...هیچ وقت هیچ جا بی حساب و کتاب امضا نکن

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی