2777
2789
عنوان

دیوونه بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 25 پست
هیچکاری نیاز نیست بکنی عادی باش و بی تفاوت. چرا باید خودتو ناراحت و غمگین کنی واسه کسی که اینجور اذی ...

چون من مقصر بودم 😶 چون با حرفام نابودش کردم 

حالش خیییییییلی داغون بود 

این مدلش فرق داره  اگر هر مردی بود من کاری که گفتی رو قطعا انجام میدادم  اما این فرق دار ...

به زور کسی رو نگه ندار. کسی که عاشقته نمیزاره یه لحظه ناراحت باشی چه برسه به اینکه یه هفته تنهات بزاره تا درد و رنج بکشی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به زور کسی رو نگه ندار. کسی که عاشقته نمیزاره یه لحظه ناراحت باشی چه برسه به اینکه یه هفته تنهات بزا ...

اتفاقا به این حرفت خیلی فکر می کنم 

و واقعا ناراحتم که چرا اخلاقش اینجوریه 

چطوری دلش میاد 

نکنه همیشه همینطور اذیتم کنه 

چون من مقصر بودم 😶 چون با حرفام نابودش کردم  حالش خیییییییلی داغون بود

پس بهش فرصت بده یکم دور بشه تا بهتر بشه. روی رفتارات تجدید نظر کن و راه درست تر رو برو

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اتفاقا به این حرفت خیلی فکر می کنم  و واقعا ناراحتم که چرا اخلاقش اینجوریه  چطوری دلش می ...

عزیزم شک نکن . میدونم تلخه حرفم . ببخش که ناراحتت میکنم ولی کسی که عاشقته حتی بدترین کار دنیا رو هم کرده باشی نمیتونه ازت دور و بی خبر بمونه . کلییییی پسر خوب دیگه توو دنیا وجود داره که عاشقانه دوست داشته باشه

وای دقیقا منم همینم  بعد طرف مقابل فکر می کنه ناراحت نیستم  در صورتی که دارم میمیرم  ...

ما باید کلامی ابراز کنیم که من همینم نمیتونم، سر همین خیلی از ادمای دورمو از دست دادم

تواگه اینو دوست داری اولا منطقی فکر کن دوما اگه واقعا میبینی ارزش اینو داره که پیشت بمونه حتما توی کلام ابراز کن احساستو

🗝