2777
2789
عنوان

خود . کشی

124 بازدید | 18 پست

بچه ها من خستم از همه چی ولی از یه طرف دلم میخواد برم سمت خدا 

این از کنکورم ،درصد های منفی اینم از امتحان امروز که گند زدم ، داره حالم بده میشه ، من دیگه نمی‌کشم ، چقدر تحقیر از سمت همه ، چقدددررررر🖤

نمی‌دونم به دلیل بیارین زنده بمونم واقعا بیارین چون دیگه از ته دلم نمی‌کشم از روحی و جسمانی خسته ام من پشت کنکوریم 

بعضی هاتونم نمیخونین و مدیریت و هیچیکی برامن نمیویسه ،🖤 اشکالی نداره راحت باشین💔🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهیی💔

ببینین اینا با بچه های ما چیکار کردن!!!

سنی که باید بهترین سنشون باشه و بهترین چیزارو تجربه کنن استرس و اضطراب و افسردگی دارند 

از بچگی تو مدرسه هیچی یادمون ندادند و فقط مطالب سسشعره کتاب درسیارو میخوندیم 

یادمون ندادند چطور از زندگی لذت ببریم بلکه همه ی عمرو خوشی هامونو ازمون گرفتن 

خدا لعنتشون کنه با سیستم اموزشیشون

کاربری دست چند نفره خوشگلا به دلیل تاپیک های مختلف.

برای کنکور میخوای خودتو بکشی پس جای من باشی چی کار میکنی اینهمه دانشگاه هست بعدشم میتونی بری المان با اوسبیلدونگ راحت تو دانشگاه های مختلف تحصیل کنی چرا خودکشی کاش زمان ما انقدر امکانات بود 

نمی‌دونم  شاید ، بهتر از این جهنمه🖤

با خودکشی بهشت نمیری خیلی هم بدتر از اینجا دوباره بده صد بار دیگه اصلا بده حوصلت نکشید یکی دو سال ول کن برو دنبال کار شاید موفق تر بشی

با خودکشی بهشت نمیری خیلی هم بدتر از اینجا دوباره بده صد بار دیگه اصلا بده حوصلت نکشید یکی دو سال ول ...

شاید ، اتفاقا ایده دارم برای کار هنری ولی میخرم میکنن چون تا حالا ندیدم و همه جا رو گشتم ندیدم اینکارو کسی انجام بده🙂

من باشما فرق دارم از همه جهات💔🙂

خوب چون هنوز نرفتی دانشگاه من هم بچه مناطق محروم که بماند فوق محروم بودم زمستونا حتی یه کاپشن نداشتم بپوشم انقدر فقیر بودم که اصلا نمیتونی تصور کنی