2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

65 بازدید | 15 پست

سلام. یه سوال. لطفا اونا که تجربه دارن بیان. من دو هفته ست که با یه پسری دوست شدم. یعنی سرکار همکار بودیم. بهم ابراز علاقه کرد. حالا بعد دو هفته دوستی بهم گفت من حسم بهت در حد همون همکاره و بالاتر نرفته. و گفتم من کاری کردم؟ گفت خیلی هم خوبی ولی من حس خاصی بهت ندارم. و گفتم که دل نبندی. ولی من بهش دل بستم. واقعا مگه میشه بعد دو هفته آدم چنین چیزی بگه. تو پیاماش همش لاو می ترکوند. هی عشقم و خانومم و... می گفت. 

اصلا انقد مبهوت موندم که نتونستم چیزی بگم.  چی کار باید بکنم. برم ازش بپرسم چی تو من دید که اینطوری کرد

حال الانتو درک میکنم و حالم از همچین مردایی بهم میخوره دنبال هیچی نباش این بیشعور هر چی بود عاشقت نبود ک اینطوری کرد و خیلی راحت گفتع توهم دنبال چیز دیگ ای نباش ن دنبال اثبات ن هیچ چیز دیگ چون اون رک حرفش رو زده

تو هم غرورو حفظ کن و یادت باشه حسی ک تو دوفته تشکیل بشه تو دوفته هم میتونی فراموش کنی ولی اگ زیاد خودتو درگیرش کنی هیچ وقت نمیتونی خودتو بکشی بیرون

اون اگ گفته حسی نداره تو دست پیش بگیر بگو منم نتونسته بودم بهت حسی پیدا کنم خجالت میکشیدم

اصلاااااا اینکارو نکنیا

خداروشکر که حس واقعیشو گفت که نخواد بخاطر اینکه وابسته اش شدی ازت سواستفاده کنه بعد ولت کنه

تو بهترین انبه دنیا باش، طرف عاشق پرتقاله و انبه دوست نداره. این دلیل نمیشه که تو مشکل داری

من با یکی هفتتتت سااااال بودم دیدم پا پیش نمیزاره منم پا رو قلبم گذاشتم و بیرونش کردم از زندگیم. الآنم خیلی خوشحالم بابت اینکه باهاش نیستم دیگه. حالا وابستگی دو هفتگی در برابرش اصلا چیزی نیست....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حال الانتو درک میکنم و حالم از همچین مردایی بهم میخوره دنبال هیچی نباش این بیشعور هر چی بود عاشقت نب ...

تو دو هفته نبود. چند ماه ابراز علاقه می کرد. به همه ام می گفت. ولی بعد چند ماه من بهش علاقمند شدم. و پیشنهاد داد اوکی دادم. حالا اومده می گه اینطوری. دو هفته هر روز پیام می داد. از دلتنگتم و.... خانومم و عشقم و.. 

م 

اصلاااااا اینکارو نکنیا خداروشکر که حس واقعیشو گفت که نخواد بخاطر اینکه وابسته اش شدی ازت سواستفاده ...

خب پس چرا همش می گفت دلتنگم. عشقم خانومم و...... حالا می گه در حد همکار دوستت دارم 

تو دو هفته نبود. چند ماه ابراز علاقه می کرد. به همه ام می گفت. ولی بعد چند ماه من بهش علاقمند شدم. و ...

شما میگی دو هفته‌س در ارتباطیم دیگ مهم اون رابطه‌ست ک از کی شروع بشه از اونجاست ک ادم دیگ اختیار خودشو از دست میده

بعدشم خوبه زود فهمیدی این قبری ک داری بالاسرش گریه میکنی مرده توش نیست الان میدونم با خودت فکر میکنی ک حتما من کار کردی ک اینطوری کرد یا هزار تا فکر دیگ ولی ببین اونی ک بخواد بمونه هزار تا راه پیدا میکنه برای موندن و اونیکه بخواد بره با ی بهونه میره

شما میگی دو هفته‌س در ارتباطیم دیگ مهم اون رابطه‌ست ک از کی شروع بشه از اونجاست ک ادم دیگ اختیار خود ...

پس دو هفته تمام هر روز پیام می داد. دلتنگتم. خانومم، عشقم و....... یه بار تماس تصویری گرفت گفت دلم واست تنگ شده بود. پس این حرفا چی بود؟ دروغ بود؟ 

خب پس چرا همش می گفت دلتنگم. عشقم خانومم و...... حالا می گه در حد همکار دوستت دارم 

همه ی پسرا ، همه‌ی پسرا برای این که مخ بزنن این حرفارو میزنن. دو هفته ای عاشقت شده؟؟ واسه ما سه چهار ماه طول کشید 

پس دو هفته تمام هر روز پیام می داد. دلتنگتم. خانومم، عشقم و....... یه بار تماس تصویری گرفت گفت دلم و ...

اره دروغ بود دیدم ک میگم برای مردا خیلی راحته این کارا حماقت مال ما زناس ک اگاه نمیشیم

همه ی پسرا ، همه‌ی پسرا برای این که مخ بزنن این حرفارو میزنن. دو هفته ای عاشقت شده؟؟ واسه ما سه چهار ...

ن بابا. چند ماه همکارم بود و ابراز علاقه می کرد. بعد چند ماه نو رابطه رفتیم 

اره دروغ بود دیدم ک میگم برای مردا خیلی راحته این کارا حماقت مال ما زناس ک اگاه نمیشیم

خو چه لزومی هست که دروغ بگه. الان حتی بلاکم نکرده. نمی دونم چرا. 

خو چه لزومی هست که دروغ بگه. الان حتی بلاکم نکرده. نمی دونم چرا. 

میدونین شما نمیخوای باور کنین لزومش اینه ک هر روز با یکی بگه بخنده سرگرمی کنه بعدش بگه خداحافظ

انگار مثلا میخوای خودتو قانع کنی ک ن دوست داشته و مشکلی بوده ک این اتفاق افتاده

خود دانی هر طور راحتی همون کارو انجام بده

من گفتنیارو گفتم خودت میرسی ب حرفم

میدونین شما نمیخوای باور کنین لزومش اینه ک هر روز با یکی بگه بخنده سرگرمی کنه بعدش بگه خداحافظ انگا ...

نه. من تا حالا دوست پسر نداشتم نمی دونم قضیه چیه. ولی باورش کرده بودم. شب بخیر صبح بخیر می گفت. الانم راحت..... 

نه. من تا حالا دوست پسر نداشتم نمی دونم قضیه چیه. ولی باورش کرده بودم. شب بخیر صبح بخیر می گفت. الان ...

ببین من دقیقا شرایط تو میش اومده بود برام تو بار اولته میدونم دلبستی ولی طولش نده

با اینطور چیزام عشق ثابت نمیشه صب بخیر و شبخیر ...