2777
2789

بیشتر برای خواب بهش نیاز داره یا نصفه شب بیدار میشه بهش میدم خواب میره زود .چطور بگیرم ازش؟؟

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

اما شما لبه پستونک رو پاره کن یکم هر سری این پارگیو بیشتر کن خودش از چشمش می افته نمیخوره (تجربه اطرافیان)

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جفت بچه های من حتی برای یک ثانیه پستونک نخوردن  شیشه هم اصلا لب نزدن

من بازم بچه داشته باشم شیشه و پستونک رو بهش میدم عااالی هستن برای آرامش بچه و مادر 

اما شما لبه پستونک رو پاره کن یکم هر سری این پارگیو بیشتر کن خودش از چشمش می افته نمیخوره (تجربه اطر ...

یعنی اون بالا رو سوراخ کنم اولش؟

بگیر بندازش بیرون گریه هم کرد نده بهش

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اما شما لبه پستونک رو پاره کن یکم هر سری این پارگیو بیشتر کن خودش از چشمش می افته نمیخوره (تجربه اطر ...

امروز رفتیم تو باغچه خاک ریختیم رو یکی از پستونک هاش و حذفش کردم کلا 

حالا یه عده میگن این اشتباهه 

یه پستونک دیگه هم داره .پس اونو سوراخ کنم

من بازم بچه داشته باشم شیشه و پستونک رو بهش میدم عااالی هستن برای آرامش بچه و مادر 

بچه های من کلا نمیگرفتن عق میزدن برا جفتشون هم شیشه و پستونک چیکو مارک خوب گرفتم موند فقط 

اتفاقا الان راضیم که ندادم دخترم یکسالشه شب به هیچ واسطه ای بیدار نمیشه با خودم میخوابه با خودم بیدار میشه (چون عادت نکرده شب بیدار شه و پستونک و غیره مک بزنه) 

تو طول روز هم شیر خودم+غذای کمکی میخوره 

به هیچکدوم شیر خشک ندادم وزنشون هم عالی بوده 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
بگیر بندازش بیرون گریه هم کرد نده بهش

این چه حرکتیه😆😆 بچه گناه داره 

من تجربه پستونک ندارم چون نخوردن اما تا دوسال شیر میدم و پسرمو از دوماه قبل از دوسالگیش آروم آروم از شیر گرفتم یهو بگیری بچه استرسی میشه

بچه های من کلا نمیگرفتن عق میزدن برا جفتشون هم شیشه و پستونک چیکو مارک خوب گرفتم موند فقط  ...

آره دیگه هر کدوم یه معایب و مزایایی دارن قطعا . مرحله ترک پستونک مث ترک شیر مادره

این چه حرکتیه😆😆 بچه گناه داره  من تجربه پستونک ندارم چون نخوردن اما تا دوسال شیر میدم و پسرم ...

اون قسمت که شب بیدار میشن با سینه مادر دوباره خواب میرن رو چطور میگیرن؟؟

اون قسمت که شب بیدار میشن با سینه مادر دوباره خواب میرن رو چطور میگیرن؟؟

من دخترم تا نه ماهگی شیرمو میخورد تو خواب بیدار میشد مسچسبید بهم میخوابید ولی از یه سالگی به بعد هر وقت بیدار میشد میچرخوندم رو شکم اروم میزدم پشتش الان دیگه اگه خودشم بیدار بشه می‌چرخه رو شکم می‌خوابه اما تو طول روز کلا خیلی به شیر وابسته اس انقد که شیر میخوره غذا نمیخوره 

کلا دختر از پسر به شیر وابسطه تره ..