2777
2789
عنوان

کسی هست بیاد یه ذره دلداری بده

240 بازدید | 26 پست

شوهرم شبا دیر میاد خونه از سرکار 10و11دیشبم دیر اومد منم واقعا خسته شدم از این وضعیت بهش میگم زودتر بیا ولی انگار نه انگار منم باردارم روحیه ام خیلی خرابه صبح تا شب تنهام کلافه ام و افسرده همش گریه میکنم دیشبم دیر اومد دیگه باهاش حرف نزدم فقط چایی و میوه و شام آوردم خورد اون حرف می‌زد میگفت قهر نکن منم گفتم این چه زندگیه آخه خسته شدم دیگه بحث کردم آخرم گفت همینی که هست خیلی دلم شکست حالم بد شد دیگه هیچی نگفتم اومدم خوابیدم اونم قهر کرد صبح هم پاشد رفت فرداشبم مثلا تولدمه خیلی حالم بده گیر کردم تو این زندگی 😭😭😭😭😭😭

من کلافه بودنت رو درک می کنم ولی اونم داره برای ت و بچت میجنگه سعی کن خودت خودتو مشغول کنی مردا زن و ...

واقعا بعضی موقع ها بد میریزم بهم فقط اون لحظه کسیو میخوام که باهام حرف بزنه و درکم کنه که اینم هیچوقت نیس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بعضی موقع ها بد میریزم بهم فقط اون لحظه کسیو میخوام که باهام حرف بزنه و درکم کنه که اینم هیچوق ...

آقایون کلا نیستن😄 اگه هم باشن گوش نمیدن ک ب حرفامون خواهر 😆

چن وقت دیگه بچت ب دنیا مباد سرت گرم میشه دیگه وقت سر خاروندن نداری اونوقت 😅

اگه خدا بخواد میشه 
آقایون کلا نیستن😄 اگه هم باشن گوش نمیدن ک ب حرفامون خواهر 😆 چن وقت دیگه بچت ب دنیا مباد سرت گرم م ...

چرا خیلی مردا هستن که درک دارن و شرایط زنشونو درک میکنن پیش خودش هیچوقت حق به من نمیده فقط بهم میگه غرغر نکن من حق ندارم ناراحت بشم از دیر اومدنا‌ش

چرا خیلی مردا هستن که درک دارن و شرایط زنشونو درک میکنن پیش خودش هیچوقت حق به من نمیده فقط بهم میگه ...

مبفهمم چی میگی ولی طبیعت مردا اینجوریه که اینا رو غر میدونن پس ی کاری کن که تو چشم باشی ن ک از چشم بیوفتی

اگه خدا بخواد میشه 
مبفهمم چی میگی ولی طبیعت مردا اینجوریه که اینا رو غر میدونن پس ی کاری کن که تو چشم باشی ن ک از چشم ب ...

دیگه فهمیدم کارشو از من و بچه بیشتر دوست داره کلا واسه خواب خونه اس وقتی اون مارو نمیخواد و واسش مهم. نیستیم منم فقط تو خونه جسمم هست دیگه کاری باهاش ندارم شبا هم اگه میاد چون حامله ام تنها نباشم وگرنه هیچ وابستگی و دلتنگی نسبت به ما نداره همه چی کارشه 

دیگه فهمیدم کارشو از من و بچه بیشتر دوست داره کلا واسه خواب خونه اس وقتی اون مارو نمیخواد و واسش مهم ...

ن عزیز دلم اینجوری نیس بخدا ما مردا رو درک نمیکنیم درسته کارشون اشتباهه ولی فک میکنه اگه کار کنه پول بیاره کافیه بازم ب خاطر تو

بعدشم بزار کار کنه بابا چیکارش داری ب زندگی خودت برس خوبه همش ور دلت بشینه ب همه چبت گیر بده؟

اگه خدا بخواد میشه 

یه چن ماه طاقت بیاری بچه که بیاد ازین حالو هوا در میای ،

ایندفع شما برای شوهرت ناز میکنی

منم تا ساعت چهار تنهام دخترم سر کار پسرم مدرسه شوهرمم بنج میاد خانه کسیم نمیرم کسیم نمیاد عصرا میرم پارک پیاده‌روی 

خب بهش شام نده و تو هم بگو همینی که هست همون بیرون شامتو بخور عزیزدلم

دقیقا با لحن مهربونی بگو نه با لحن عصبی

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...
یه چن ماه طاقت بیاری بچه که بیاد ازین حالو هوا در میای ، ایندفع شما برای شوهرت ناز میکنی منم تا سا ...

والا منم حاضر بودم تا 8سرکار باشه نه دیگه تا 10شب یه خرید نمیریم باهم 7ماهم شده هنوز یه تیکه وسیله واسه بچه ام نخریدم از تنهایی اینورو اونور رفتن هم خسته شدم خونه هیچکس نمیریم همش وقت نداره اینا کلافگی و افسردگی میاره اونم تو شرایط الان من که با کوچکترین حرکت گریه ام در میاد 

ده روزی برو خونه مادرت بودو نبود تو که براش فرق نمیکنه شاید نبودی دلتنگت شد قدرتو‌ فهمید

وای اونجا بدتر از خونه خودمه اونجا میری مامانم یه وره بابام یه وره داداشم هیچوقت نیست کلافه میشم اصلا یه کلمه حرف نمیزنن مامانم که همش تو گوشیشه فقط همه چیزش شده دوستای مجازی دنبال فرصته که فقط با اونا تلفنی حرف بزنه اصلا میرم اونجا بازم تنهام فرقی نداره با خونه خودم 

2790
2778
2791
2779
2792