2777
2789
عنوان

لینک بازی

120 بازدید | 14 پست

لطفاً بیاید تو

اگه بازی نمیکنید هم بیابد حداقل تعداد فرند من زیاد بشه 

ممنون 

https://t.me/hamster_kombat_bOt/start?startapp=kentId7191019009

1402/01/15 فهمیدم که یه کوچولویی قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

یکی هم بیاد فرند من بشه

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

یکی هم بیاد فرند من بشه

کسی نمیاد 😔😔😔

1402/01/15 فهمیدم که یه کوچولویی قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حسابتونو خالی میکنن ها میگن بازی نکنین

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
شما چن تا سکه داری🤔☹️

50 میلیون

حسابتونو خالی میکنن ها میگن بازی نکنین

هکر بیاد تو حساب من دلش میسوزه یه پولی هم برام می‌ریزه می‌ره 

خود همست ر انگار گفته پروفیت مهمه

اره