2821
2789
عنوان

عروس هلندی

77 بازدید | 9 پست

کسی داره برا شما حرف میزنه چیا میگه چجور باهاش تمرین کردید

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

من دارم ولی حرف نمیزنه باید باهاش تمرین کنی وقت بزاری.میتونی صداهای عروس هلندی براش مدام با گوشی پخش کنید یا بگیره

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

بوس بده 

سلام 

کیه 

خوش اومدی 

پسر بابا 

از جوجگی بزرگ کردیم سرلاکی بود اینقدر باهاش حرف زدیم یاد گرفت 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرم داشت    بیرون بودیم پرواز کرد رفت

😂

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

نرها حرف میزنن. ماده ها معمولا حرف نمیزنن. زمان یادگیریشونم معمولا زیر یک سال هرچی بزرگتر شه سخت تر میشه چیزی بهش یاد داد. یه صدارو باید با یک لحن مشخص براش تکرار کنی

تمرین لازم نداره حرف زدنش خیلی مهم نیست باید کاری کنی حرفاتو بفهمه در حد ی بچه ارتباط برقرار کنه عروس هلندی من فقط میگه بیا اما کامل ارتباط برقرار میکنه مثلا شب بگیم لا لا میره میخوابه رو تختش یا میگم الان پسرم آیفون رو میزنه ذوق میکنه آیفون نگاه میکنه میگه بیا یا مثلا میگم دی جی کالا آمد منتظر کارتن میمونه اگه کارتن نیاریم با تعجب طوری رفتار میکنه چرا؟ یا مثلا میگم سفره بندازیم کامل میفهمه یا میگم بیا کمکم کن بدو بدو میاد کار میکنم اونم میخ میشه مثلا کمک میکنه گاهی بهش فشار بیاد اسممون رو صدا میزنه میرم تو اتاق درو ببندم جیغ میزنه اما اگه بگم سرده منتظر میشه تا برگردم یا حموم میریم میدونه وقتی صدای آب قطع میشه میگه حموم تموم شد تلوزیون رو با دقت گوش میده نگاه میکنه اسمش چارلیه تلوزیون بگن چارلی ذوق میکنه میگه بیا بیا یا عقاب یا مار ببینه میره قایم میشه دو سه تا آهنگو خیلی دوست داره مثلا عاشق آهنگ فیلم یاغیه پاندای کنگفو کار رو خیلی دوست داره عاشق فیلمای اکشنه بشقاب داره میاد سر سفره رو بشقابش با ما غذا میخوره  و خیلی چیزای دیگه به نظرم این عروس هلندی به عروس و طوطی هایی که حتی جمله میگن و تقریبا شبیه اسباب بازی هستن میارزه 

تمرین لازم نداره حرف زدنش خیلی مهم نیست باید کاری کنی حرفاتو بفهمه در حد ی بچه ارتباط برقرار کنه عرو ...

واییییییییییی خداااا چه جیگریههه چجوری باهاش تمرین کردی اینجوری شد چه مدت طول کشید

واییییییییییی خداااا چه جیگریههه چجوری باهاش تمرین کردی اینجوری شد چه مدت طول کشید

از روز اول هر کاری کردم بهش گفتم دائم باید مثل دیوونه ها همه چیزو تکرار کنی هر کاری رو توضیح بدی  بعد یک سال آمار همه چیزو داره هر سالم فهمیده تر میشه الان ۶ سالشه حتی معنی تلفن زدن رو میفهمه مثلا آشپزخونه باشم بگم الان میام تلفن بزنم پسرم بگم زود بیا خونه نگاه گوشیم میکنه بعد که گوشی رو دستم میگیرم میگه بیا بیا و نگاه در میکنه 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792