2777
2789
عنوان

شوهر من ی گاو

243 بازدید | 14 پست

جاریام با بچم بدرفتاری میکنن بهشون تدکرمیدم شوهرم میگ تو کارت نباشه

بعد ک من بخام به بچشون چیزی بگم باز میگ رفتارت درس نیس 

همه رو هم تو جمع میگ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا این جور آدما خودشونو خیلی عاقل میدونن. همه براشون مهمه جز خونوادشون

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

چه بدبخته ....واسه زنو بچش ارزش قائل نیست

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

خوب چه ربطی به گاوبودن شوهرت داره

توداری اشتباه میکنی

به شوهرت بگودلم میخواد

هرکس به بچه ام چیزی بگه خشتکش روبراش پرچم میکنم سرودملی آمریکاروازحفظ بخونه

درموردگاوبودن تجدیدنظرکن😁😂

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
سلیطه باش نزار کسی به بچت چیزی بگخ

دقیقا😁😂🤣🤣🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
اصلا اجازه نده کسی به بچت بی احترامی کنه  من تو جمع خیلییییی به بچه هام احترام میزارم به خاطر ...

آفرین

واقعا

میگم اعتراص میکنم ب رفتارشون سریع اقای گاو تو جمع میگ ب تو چه

توهم تو جمع جوری جوابشو بده جرئت نکنه بگه به توچه 

بگو اتفاقا به من که مادرشم ربط داره و به توام که باباشی ربط داره ولی متاسفانه عرضه دفاع از بچتو نداری 

جلوی جاریات بگو ازاین به بعد کسی سر بچه ام داد بزنه دهنشو جر میدم