2777
2789

بچه ها یه مقدار راهنمایی در مورد هزینه ها میخوام

مثلا غذا چه رنج قیمته

جزیره بویوک ادا بری چقدر هزینه

تور کشتی چقدره

خرید میشه کرد یا گرونه

به نسبت قبلا(مثلا ۷ ۸ سال پیش) قیمتا به شدتتت بالا رفته چون تورم وحشتناکی دارن.خرید رو به هرحال به مقدار کم میتونی انجام بدی.من بیشتر وقتا با تور میرم ولی از طریق ای بی اند بی هم میتونی با قیمت خیلی کمتر خونه بگیری ولی نیاز به کارت اعتباری مث مستر کارت داره.هزینه های تفریح هم همه به دلار حساب میکنن مثلا تور کشتی از ۲۵ دلار شروع میشه تا ۱۵۰ دلار بستگی به نوع کشتی و خواننده و ایناش داره.اون جزایر هم از ۳۰ دلار با کشتی ایرانی هست تا ۱۰۰ دلار.بری اسکله از اونجا بری هزینه ت نصف میشه.غذاهم که گرونه ما اونجا بیشتر کی اف سی میخوردیم بهتر بود به نسبت.ولی مثلا یه سیب زمینی کبابی ۲۷۰ لیر بود(به پول اینجا ۶۰۰) رستوران های گرون قیمت تر که معروف هستن هم همینطور برو بالا.ما چون تور میگرفتیم ناهار هم خود تور داشتن دیگه احتیاجی نداشتیم به چیزی.نهایت یه سیمیت از بیرون و اینا.

کار خوبه خدا درست کنه💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز