2777
2789
عنوان

تجربه کرونا

241 بازدید | 20 پست

بچه ها ازفروردین پارسال ویروس جدید اومده ?کسی این مدت خودش

یا اطرافیانش مبتلا شدند؟ علائمتون چی بود ؟چطوری خوب شدین؟

علائمی که میگم مال کروناس؟باگلودرد شروع میشه بعدچندوقت سرفه خشک و

تهوع وبیحالی وبی اشتهایی ودل ضعفه وسنگینی قفسه سینه واسهال اضافه میشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

این اطلاعاتو ازکجا گرفتی که ویروس جدید امده

خودم با این علائم گرفتم اطرافیانم گرفتند وتواین سایت هم خیلیا گفتند مبتلا شدند البته نوع 

جدید همون کروناشاید باشه برای یکسری گوارشی یکسری علائم دیگه دارند ولی یکی ازمسئولین 

بیمارستان به من گفت این کرونای جدید زمان میبره قبلیه حاد بود

علائمتون چی بود؟

خودم که بدن درد شدید و گلو درد در حدی که اصلا اب دهنم جرات نمیکردم قورت بدم بی حالی بی اشتعایی.و دو نفر از اعضای خانواذم بستری شدن با عفونت ریه و متاسفانه هنوزم یکیشون درگیره خر خر سینه و ....

خودم که بدن درد شدید و گلو درد در حدی که اصلا اب دهنم جرات نمیکردم قورت بدم بی حالی بی اشتعایی.و دو ...

من دی ۱۴۰۲ بااین علائم گرفتم تازه بعدچندماه ترشحات بینیم سبز شده وبیخوابی وسرفه خشک 

تاحدودی دکترهم اموکسی داده ولی چون بدنم ضعیف شده میترسم ضعیف تربشم با آنتی

بیوتیک 

مرسی گلم 🌹شما رفتی دکتر؟چی گفت بهتون ؟

من خیلی رفتم دکتر طی این یک ماه 

قبلا میگفتن ویروسه 

اما الان میگن از سر استرس اینجوری میشه 

خودم هم احساسش میکنم که ویروسه تموم شده و علائمم خفیف تر شدن ولی همش استرس و افسردگی دارم و حال روحیم باعث میشه حالت تهوع بگیرم 

اگه خدا بخواد فردا میزم پیش روانشناس ببینم چی میشه

خدا در روح من جاریه

من خیلی رفتم دکتر طی این یک ماه  قبلا میگفتن ویروسه  اما الان میگن از سر استرس اینجوری م ...

اول که ویروس بوده علائمش مونده شما دکترعفونی هم رفتی؟یک نفرتواین سایت چشمشون 

مشکل پیداکرده بود انگار بعد میگفت اونموقع دکترابه کرونا ربطش نمیدادندرفته بودپیش دکتراعصاب

این دکترتشخیص دادازکروناست اسم دکترشم گفت توشیراز بودند ولی مشاوره تلفنی فکرکنم داشته

باشند بخوای من شمارشو میفرستم ازش مشاوره آنلاین بگیر 

اول که ویروس بوده علائمش مونده شما دکترعفونی هم رفتی؟یک نفرتواین سایت چشمشون  مشکل پیداکرده بو ...

نه عمومی می رفتم 

متخصص گوارش و ریه و قلب هم رفتم چون فک کردم از ایناس 

اما گفتن سالمم 

علائمم خفیف شدن دیگه استفراغ نمیکنم بی اشتهایی  ندارم تب و لرز ندارم مگراینکه استرس بگیرم  

خدا در روح من جاریه

من خیلی رفتم دکتر طی این یک ماه  قبلا میگفتن ویروسه  اما الان میگن از سر استرس اینجوری م ...

همراه سرفه وتهوع احساس خلط پشت حلق هم داری ؟عکس ریه هم گرفته بودی؟