2777
2789
علائمش چیه؟ گوگل زده بود پریودت بهم میخوره وای من سکته میکنم تا مریود شم

من تاحالا قرص اورژانسی نخوردم ولی بخوری فکر کنم تا ده روز دیگه پریود میشی و هورمونات بهم میخوره

موهای فرفریت شده دلیل این زندگی....

۱۷سالته درسته ؟؟با دوس پسرت رابطه داشتی؟

ببین عزیزم اولا خیلی کار اشتباهی می‌کنی ب عنوان یه خواهر دارم میگم بهت خودتو در اختیار دیگران میزاری از کجا معلوم فردا بیاد بگیردتت بعد بخدا بعدا پشیمون میشی 

دوماً میخای رابطه داشته باشی قبلش تحقیق کنی ک بعدش انقد استرس و اضطراب نکشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این قرص اورژانسی 

که میگن 

عوارضشم بخون گلم 

برا تو که ۱۸سالته کلی ضرر داره کل سیستم بدنت بهم میریزه 

پریودیت نامنظم میشه نکن این کارو با خودت 

فک نکن به این راحتیاس ب بدن خودت صدمه نزن

خواهشا برای خودت ارزش قائل باش. این روابط جز استر س و آسیب جسمی و روحی هیچی نداره و اصلا ارزشش و نداره بجای دستمال کاغذی ازت استفاده بشه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

عزیزم سنت خیلی کمه به درس و هدفایی که داری فکر کن .انقد خودتو راحت در اختیار آدمای گرگ این دوره ننداز .پسری که باهات رابطه داره هیچوقت به ازدواج با تو فکر نخواهد کرد به خدا فقط بخاطر تو وارد کاربریم شدم خیلی ناراحت شدم.حامله هم نمیشی وقتی دخول نبوده الکی قرص نخور .من چند ماه پیش خوردم هنوزم بدنم داغون شده از عوارضش