2777
2789
ببین  مثلا من اگه کار بدی بکنم میگن فلانی حافظ قرانه اینجوریه نمیخوام توجهات کلا جلب بشه بعدم خ ...

کار خوبو نباید پنهان کنی که دیگران بگن این دختره قران خونه که اینقده ماهه

دنبال حرف شیطون نرو

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
اگر عادت به خوندن قران داشته باشن زودتر حفظ میشن اگر نداشته باشن که سخت تر بعدم اگر ندرک براتون مهم ...

فکر کنم اشتباهی ریپلای کردین

و اینکه حفظ قرآن، یعنی حفظ کلمات خدا

هر شخصی زمانی که حفظ قرآن انجام میده با کلمات خدا مانوس میشه و اونقدر تکرار میکنه که میشه ناخودآگاه ذهن و ملکه 

اصلا از حفظ قرآن فهم عمیق قرآن هم به دست میاد

شما فرض کن یه جمله رو بارها تکرار کنی

قطعا هر بار از جهات مختلف به ابعاد اون جمله نگاه میکنی و بیشتر درکش میکنی

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم اشتباهی ریپلای کردین و اینکه حفظ قرآن، یعنی حفظ کلمات خدا هر شخصی زمانی که حفظ قرآن انجام ...

منظورم این نیست قرانو متوجه نشه

میگم نیازی نیست حتما به ترتیب تمام ایات مثلا سوره انعامو حفظ باشه

وگرنه آدم متلا ایات برگزیذه سوره بقرهر و هم شاید از حفظ بلد باشه از تکرار و کاربردی بودنش 

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
منظورم این نیست قرانو متوجه نشه میگم نیازی نیست حتما به ترتیب تمام ایات مثلا سوره انعامو حفظ باشه ...

بازم مخالفت شما رو درک نمیکنم

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
بازم مخالفت شما رو درک نمیکنم

بعدم من مخالف حفظ قرآن نیستم میگم اگر مدرک لازم نداره چه نیازی به حفظ کل قرآن هست؟ 

مثلا جز 26 به بعد حفظ باشن هر سوره میشه سر نماز خوند گلی سوره های بزرگ حفظ بودنش چه فایده ای داره شما بگو

نه کلا جو یجوریه که یکجور دیگه در مورد من فکر میکنن

من نگفتم قرانو بنداز گردنت

اما فکر میکنم وقتشه که کمی بزرگ بشی و تفاوت حفظ حرمتهای جمع رو با حریم شخصی خودت بدونی

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
بعدم من مخالف حفظ قرآن نیستم میگم اگر مدرک لازم نداره چه نیازی به حفظ کل قرآن هست؟  مثلا جز 26 ...

این یک نوع علاقه هست مثل درسایی که میخونیم و بهشون علاقه داریم من هم علاقه هم به نفعش تو حوزه کاری فکر میکنم چون اگه یکی ازینا نبود هرگز تصمیم نمیگرفتم ولی بعضی به نظرم علاقه زیادی دارن که حفظ میکنن علاقه خیلی مهمه دلیل نمیشه همه مثل هم فکر کنن ما یک معلم تاریخ داشتیم خیلی کتاب تاریخی میخوند کلی کتاب خونده بود ولی ازشون انتظار مدرک نداشت به گفته خودش همش درحال مطالعه در مورد تاریخ کشور های دیگه بود 

من نگفتم قرانو بنداز گردنت اما فکر میکنم وقتشه که کمی بزرگ بشی و تفاوت حفظ حرمتهای جمع رو با ح ...

بله ولی همه تو شرایط یکسان نیستن هیچ کس نمیتونه جای کسی دیگه باشه تو این چند سال اینو خوب فهمیدم 

بیخی

ممنون از راهنمایی تون 🙏

این یک نوع علاقه هست مثل درسایی که میخونیم و بهشون علاقه داریم من هم علاقه هم به نفعش تو حوزه کاری ف ...

حالا علاقه هم یک دلیله مهم و منطقیه درسته 

ولی من خودم با وجدد علاقه ای که به قران دارم بیشتر آیات مهم و حتی تفاسیرشونم بلدم ختی بعضی سوره ها زیاد خوندم متوسل شدم تقریبا حفظ شدم ولی واقعا دلیلی برای حفظ کامل کل قرآن نداشتم

2790
2778
2791
2779
2792