2777
2789
شما چطور حفظ میکردین ؟

خب اولش بگم حفظ قران مسیری پر پیچ و خمه،از دور شاید بگن خب یه حفظه دیگه ولی اینجوری نیست؛باید حتماا حتما حوصله و صب  داشته باشین

حفظ قران یکی از فاکتور هاش داشتن استاد خوب هست که خب نمییشه به هر استادی اطمینان کرد،استادتون باید حافظ قران باشه خودشون

و اینکه لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم ازتون با هدف خوبی بیایین سمت حفظ فقط مدرک نباشه هدفتون،اینجوری خیلی زود میزارین کنار

اگر مایلین استاد خودمو شمارشونو بدم،استاد یحیی راثی نابغه ی قران در جهان اسلام استادم هستن

و اما حفظ قران؛

بار اول باید به ایات ۳ دور با صوت استاد خوب گوش بدین مثلا استاد پرهیزکار یا خود استاد راثی 

بار اول دقیق دقیق باید نگا کنین که درست بدونین که اخر کلمه  ِ بود یا  َ مثلا

بار دوم همراه استاد زمزمه میکنین و بار سوم هماهنگ با استاد میخونین

بعدش قران رو باز میکنین و هر سطر رو به ۳ یا ۲ بخش تقسیم میکنین و بخش اول رو انقد میگین تا حفظ شین و بعدش میرین قسمت بعدی تاااا انتهای ایه برسین،بعدش چشاتونو میبندین و به خودتون از اول تا اخر ایه ای که حفظ کردین رو میگین

قرانتون حتما حتما عثمان طه باشه و پس زمینش سبز که خب این چشمو اذیت نمیکنه

و خیلی خیلی باید مرور کنین 

شیوه ی مرور؛مرور خیلی مهم تر از حفظه چون مرور نکنین هر چی حفظ کردین پاک میشه از حافظتون،هر صفحه که حفظ کردین باید صفحات قبلو مرور کنین به این صورت که اگر صفحه ی ۳۰ رو حفظ کردین حتما حتما باید ۱۰ صفحه ی قبل رو مرور کنین تااا به تسلط برسین

توجه کنین که ایات مشابه رو خیلی دقت کنین چون حفظ اشتباه به دردی نمیخوره 

ساعت حفظ خودتون رو پیدا کنین مثلا من خودم بعد نماز صبح خوب حفظ میکنم و تو طول روز مرور اون حفظ صبح و مرور ده صفحه ی قبل...

شیوه های مختلفی برای مرور هست مثل مباحثه ینی ۲ نفر باید باشین شما ایه ی ۱ رو خوندین اون ایه ی ۲ رو بخونه و شما ایه ی ۳ تاااا اخر

یا میتونین به یه نفر بگین ازتون تحویل بگیره یا میسه حتی ویس بگیرین و بعدش از روی قران نگا کنین و رفع اشکال کنین

لطفا دعا کنین برام🥺💔

خب اولش بگم حفظ قران مسیری پر پیچ و خمه،از دور شاید بگن خب یه حفظه دیگه ولی اینجوری نیست؛باید حتماا ...

ببخشید خیلی طولانی شد

ادامش:

همون اول موقع حفظ دقت کنین و بعد حفظ کنین چون خودمم دیدم تو خودم که حفظ کردن اشتباه بعدا خیلی سخت میشه تصحیحش تو حافظه 

و اینکه من خودم از جز ۳۰ شروع کردم  ولی دوستام از جز یک 

بری دارالقران یا اگر تصمیم گرفتین با استاد من پیش برین ایشون میگن از جز یک باید شروع کنین 

اگر تونستین کلاس قواعد هم برین که عالی عالی میشه 

یدونه برنامه هست در بازار اسمش حفظ النور هست برنامه رو دانلود کنین و ازش بهره ببرین بهترینننن برنامه ی حفظ قران هست 

یه چیزی هم بگم بهتون یه دختر خانومی رو اورده بودن به برنامه ی محفل نمیدونم دیدین یا نه 

انقدررررر با قرانش مرور کرده بود صفحات قران یه جور خیلی دیگه ای شده بودن و کامل کامل مشخص بود چجوری از قران بهره بردن

من خودم برا خودم میگفتم که اگر یک صفحه حفظ کنم امروز برا خودم یه بستنی میخرم 

و خانوادم مخصوصا مامانم خیلی تشویقم کردن 

سر نماز و سجدع ی بعد نماز از خدا بخوایین که توفیق ادامه دادن مسیر رو بده بهتون 

و یادتون باشه که با مفاهیم حفظ کنین اینجوری دیدگاهتون به اسلام و قران هم عوض میشه 

و کلام اخر اینکه گوشه ی ذهنتون داشته باشین که 

خدا هیچ وقت قران رو نمیزاره بسوزه تو اتیش جهنم،و شخصی که حافظ قرانه قران در قلبش و در وجود و روحش جاریه و نخواهد سوخت )البته اگر عمل کننده باشیم خیلی عالیه)

سپاس از اینکه این همه مطلب رو خوندین ان شاءالله مورد تایید حضرت ولی عصر "عج" بشیم همگی 

التماس دعا🌱

لطفا دعا کنین برام🥺💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید خیلی طولانی شد ادامش: همون اول موقع حفظ دقت کنین و بعد حفظ کنین چون خودمم دیدم تو خودم که ح ...

خیلی ممنون خیلی شفاف توضیح دادین❤️❤️

لطف میکنین شماره شون برام بفرستین بهتون درخواست دوستی دادم 👍

خب اولش بگم حفظ قران مسیری پر پیچ و خمه،از دور شاید بگن خب یه حفظه دیگه ولی اینجوری نیست؛باید حتماا ...

میشه شماره استادتون رو برای من هم بفرستین؟

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
میشه شماره استادتون رو برای من هم بفرستین؟

+989361923652

استاد پوراذین هستن،تماس گرفتین بگین که با استاد راثی میخوایین حفظ کنین و اینکه سر کلاس باشن احتمالا جواب ندن چن بار باید تماس بگیرین

لطفا دعا کنین برام🥺💔

خیلی ممنون خیلی شفاف توضیح دادین❤️❤️  لطف میکنین شماره شون برام بفرستین بهتون درخواست دوستی دا ...

پایین تر فرستادم 

از درخواست دوستی اینا زیاد سر در نمیارم

لطفا دعا کنین برام🥺💔

+989361923652 استاد پوراذین هستن،تماس گرفتین بگین که با استاد راثی میخوایین حفظ کنین و اینکه سر کلا ...

خیلی ممنونم عزیزم میتونم شرایط حفظ رو باهاشون بدونم؟

خیلی ممنونم عزیزم میتونم شرایط حفظ رو باهاشون بدونم؟

خاهش میکنم،بیشتر شهرا حضوری کلاس هم دارن تقریبا ۸۰ ۹۰ درصد شهرهای اذربایجان شرقی کلاس دارن و تهران و مشهد هم فک کنم هست کلاساشون

هزینه ی کلاسای حضوریشون رو میدونم مجازیشون رو اطلاع ندارم ولی هزینه ها ۳ ماهه هستن 

شماره ی خودشون رو به همه ی شاگرداشون نمیدن ولی همکارشون که شماره ی ایشون رو دادم همیشه کنارشونن درواقع باهم کارا رو انجام میدن

و اینکه شیوه ی حفظی که گفتم همون چیزی هست که استاد یاد دادن

مجازی بخوایین حفظ کنین تایم مخصوص میدن که هر هفته باید همون ساعت زنگ بزنین،بعضی استانا هم کلاسای مجازیشون در بستر اسکای روم یا تماس تصویری هست و....

موردی بود در خدمتم🌱

لطفا دعا کنین برام🥺💔

خاهش میکنم،بیشتر شهرا حضوری کلاس هم دارن تقریبا ۸۰ ۹۰ درصد شهرهای اذربایجان شرقی کلاس دارن و تهران و ...

خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتین، امیدوارم بتونم باهاشون این مسیر رو ادامه بدم 🤍

عزیزم می دونم  مدتی می گذره از تایپیک تون، اما برای انگیزه می تونید وارد کانال ایتا، به نام انگیزشی |حفظ قرآن بشید، خیلی کمک کننده است 🌹

این متن کپی کنید در ایتا، لینکش می یاد👇

انگیزشی | حفظ قرآن🪴

•⊰📖💌⊱➠@angizeshe8

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

2790
2778
2791
2779
2792