خب اولش بگم حفظ قران مسیری پر پیچ و خمه،از دور شاید بگن خب یه حفظه دیگه ولی اینجوری نیست؛باید حتماا حتما حوصله و صب داشته باشین
حفظ قران یکی از فاکتور هاش داشتن استاد خوب هست که خب نمییشه به هر استادی اطمینان کرد،استادتون باید حافظ قران باشه خودشون
و اینکه لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم ازتون با هدف خوبی بیایین سمت حفظ فقط مدرک نباشه هدفتون،اینجوری خیلی زود میزارین کنار
اگر مایلین استاد خودمو شمارشونو بدم،استاد یحیی راثی نابغه ی قران در جهان اسلام استادم هستن
و اما حفظ قران؛
بار اول باید به ایات ۳ دور با صوت استاد خوب گوش بدین مثلا استاد پرهیزکار یا خود استاد راثی
بار اول دقیق دقیق باید نگا کنین که درست بدونین که اخر کلمه ِ بود یا َ مثلا
بار دوم همراه استاد زمزمه میکنین و بار سوم هماهنگ با استاد میخونین
بعدش قران رو باز میکنین و هر سطر رو به ۳ یا ۲ بخش تقسیم میکنین و بخش اول رو انقد میگین تا حفظ شین و بعدش میرین قسمت بعدی تاااا انتهای ایه برسین،بعدش چشاتونو میبندین و به خودتون از اول تا اخر ایه ای که حفظ کردین رو میگین
قرانتون حتما حتما عثمان طه باشه و پس زمینش سبز که خب این چشمو اذیت نمیکنه
و خیلی خیلی باید مرور کنین
شیوه ی مرور؛مرور خیلی مهم تر از حفظه چون مرور نکنین هر چی حفظ کردین پاک میشه از حافظتون،هر صفحه که حفظ کردین باید صفحات قبلو مرور کنین به این صورت که اگر صفحه ی ۳۰ رو حفظ کردین حتما حتما باید ۱۰ صفحه ی قبل رو مرور کنین تااا به تسلط برسین
توجه کنین که ایات مشابه رو خیلی دقت کنین چون حفظ اشتباه به دردی نمیخوره
ساعت حفظ خودتون رو پیدا کنین مثلا من خودم بعد نماز صبح خوب حفظ میکنم و تو طول روز مرور اون حفظ صبح و مرور ده صفحه ی قبل...
شیوه های مختلفی برای مرور هست مثل مباحثه ینی ۲ نفر باید باشین شما ایه ی ۱ رو خوندین اون ایه ی ۲ رو بخونه و شما ایه ی ۳ تاااا اخر
یا میتونین به یه نفر بگین ازتون تحویل بگیره یا میسه حتی ویس بگیرین و بعدش از روی قران نگا کنین و رفع اشکال کنین