2777
2789
عنوان

شکستگی بینی

1548 بازدید | 30 پست

دوستان کسی که بینیش بشکنه ورمش خیلیه کج میشه یا چجوریه کلا اصلا ؟؟؟😭😭

پسره یسالم ساعتای ۱۲داشتیم بازی میکردیم با آبجیش رو مبل یهو دخترم ذوق زده شد دستشو زد به پشتی مبل افتاد  بچه با سرش اومد پایین و ب دماغش ضربه خورد 😭😭یه چن قطرع خون هم اومد .اونقدی ک نبود کع چیکه کنه در حد چن اینکع بینیش خونی بشه و با دستمال تمیز کردم. . بعد چن دیقه یبار دیگم یکم خون دیدم هست پاک کردم . الانم فقط یکم ورم کرده و کبود شده بنظرتون بینیش شکسته یا بخاطره ضربه کبود شده 😭😭 گریه هم فقط اندازه چن ثانیه گریه کرد ساکت شد دیگه گریه نکرد ....  الانم از ساعت ۲خوابید اصلا دیگه بیدار نشد ک دردی چیزی احساس کنه 😭😭😭الان من موندم چیکار کنم ببرمش دکتر عکس بگیرم یا بنظرتون نشکسته 😭😭😭بخدا از غصه اش خاب ب چشمم نیومد هزار بار خودمو لعنت کردم که ای کاش مراقبش میبودم ولی من فقط میخاستم باهاشون بازی کنم 😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی شکسته که خون  اومده 😭😭😭😭😭😭

بله منم بچه بودم خوردم با دماغ زمین خون اومد بعدش ورم کرد تا الان هم ورمش هست اون روز هپ تو خیابون خوردم زمین ولی خون نیومد کلا رفتم عکس گفت نشکسته

کلا بینی بشکنه خون میاد

من بینیم شکست مثل فواره خون میومد  درد هم نداشتم بعدشم ورم کرد ، اما چون ضربه مستقیم خورده بو ...

نه این فقط چنتا قطره اومد 😭😭یکمم روی دماغش کبود شده ورمش اونقدی نیس ک ترسناک باشه نمیدونم ببرمش دکتر یا نه یه خانم گفت مغزش .... نکنه دور از جون اسیب جدی دیده باشه 😭😭😭😭