2777
2789
عنوان

شوهرم حسوده؟

850 بازدید | 45 پست

دوستان شوهرم خیلی میگه من خشگلترم و تو زشتی فلانی .. رفتم فیلر زیر چشم زدم هی میگ خشگل بودی نمیرفتی عیبات بپوشونی با اینک ب خنده میگه.. در ضمن من عقدم .. و یبار گفت اریش و بدون اریشت خ فرق داری .. یا خواهراش هم این مدلین مثلا من جدیدم کمتره ولی بازم خ مسخره جاریم میکنن .. من در قبال این رفتاراشون چ واکنشی بدم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بعدا ازین رفتاراش متنفرمیشی. چون تکراری میشن. ادم با تعریف شنیدن حالش خوبه اینا چیه میگه باهاش صحبت کن

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
من دوس ندارم تو خانوادمون کسی مسخره نمیکنه اینا برام عجیبن .. بعد شوهرم هی میگه کم کم باورش میشه من ...

ن عزیزم انطوری فکر نکن 

ولی بنظرم با شوهرت بشین قشنگ حرف بزن دلیل رفتارش رو بدون

بعدا ازین رفتاراش متنفرمیشی. چون تکراری میشن. ادم با تعریف شنیدن حالش خوبه اینا چیه میگه باهاش صحبت ...

واقعا الان کم کم دارم سرد میشم بهشم گفتم این سوخیات منو نسبت بهت سرد میکنن

حسود نیست ببخشید بی‌ادب و کم شعوره  که اینجوری زیبایی یک زن رو که این همه مهمه براش ،میبره زیر سوال 

ضمنا کلی حقارت و عقده هم داره . آدمهای حقیر با پایین کشیدن بقیه احساس لذت میکنن.عین شوهر شما . باهاش جدی صحبت کن از الان. بگو اگر منو همینجوری که هستم پسندیدی بیا جلو و اجازه نده اینجوری رفتار کنه حتی به شوخی . بگو اگرم نپسندیدی مجبور به موندن نیستی . صورتت رو هم بخاطر یاوه گویی های همسرت با این کارا داغون نکن