2777
2789
عنوان

اینجا چه خبرهههههه...

185 بازدید | 12 پست

دختره 18سالشه نوشته کاش منم یه خواستگار داشتم ازدواج میکردم همه فامیلام تو 15.16سالگی ازدواج کردن من موندم🙄..تو نی نی سایت از این موردا زیاد دیدم. 

واقعا درک نمیکنم

ازدواج خوبه ها ولی نه اینجوری

یعنی تنها هدفشون از زندگی ازدواج کردنه؟! اونم تو این سن

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 

بابا به شما چه 

بکشین بیرون دیگه از مردم اه

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاره بعضی ها بزرگترین هدفشون تو زندگی ازدواجه و این بر میگرده به محیطی که توش بزرگ شدن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بیخیال الان فصل امتحانا هست همه دنبال شوهرن یه ماه دیگه درست میشه😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

فقط اینجا دیدم سن کم ازدواج میکنن 

طرف ما اصلا عروس زیر ,حداقل 27،28 سال نیست ، خودم 23 سالمه تاحالا عروسی کوچیکتر یا حتی همسن خودم نرفتم 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

چیکار به زندگی مردم دارید😑

کاری ندارم برن اصلا 12سالگی شوهر کنن..بچه داری کنن

.. اخه من تو اطرافم همچین چیزایی ندیدم که دختر تو این سن اینقد دنبال شوهر باشه.. ولی تو نی نی سایت فراوونه.فقط برام سوال بود

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 
کاری ندارم برن اصلا 12سالگی شوهر کنن..بچه داری کنن .. اخه من تو اطرافم همچین چیزایی ندیدم که دختر ت ...

شاید از روی فشار نیاز جن.... یه حرفی زدن واقعنی که نمیرن شوهر کنن همه ی دخترا توی اون سن خودشونو توی لباس عروس تصور میکنن اینجا تنها جاییه که همه میتونن بلند فکر کنن بعدشم اگه شوهرش مناسب باشه و حمایتش کنه از درس و زندگیش ایرادی نداره چرا سعی میکنن اینو تابو درست کنن؟ 

هر چی خواستیم یا گناه بود یا گرون    

منم ۱۸ سالگی ازدواج کردم الانم ۱۹ سالمه خیلیم راضیم خداروشکر ک ازدواج کردم

اینو میگم نه که فکر کنی خونه بابام بهم بد گذشته ها نه اصلا

خداروشکر از همه لحاظ عالین

یه سریا نمیدونم چه اسراری دارن ک تو ۱۸ سالگی ازدواج نکنید 

اون خودش خانوادش وظیفشونه تصمیم بگیرن و نظر بدن نه کس دیگه

شاید از روی فشار نیاز جن.... یه حرفی زدن واقعنی که نمیرن شوهر کنن همه ی دخترا توی اون سن خودشونو توی ...

چون تابو هست

همه جای دنیا به جز چندتا کشور جهان سومی مثل هند و ایران و افغانستان..... ازدواج زیر ۱۸ سال قانونی نیست و کودک آزاری محسوب میشه

چون تابو هست همه جای دنیا به جز چندتا کشور جهان سومی مثل هند و ایران و افغانستان..... ازدواج زیر ۱۸ ...

توی همون کشورا سقط و رابطه جنسی آزاده فقط ازدواج ممنوعه😏

توی همون کشورا سقط و رابطه جنسی آزاده فقط ازدواج ممنوعه😏

حالا مثلا تو ایران سقط و رابطه جنسی آزاد نیست؟!!!

فقط صداش درنمیاد توی آمار رسمی

وگرنه که سال به سال سن رابطه و سقط هم داره میاد پایین تا جایی که به دخترای دهه نودی هم رسیده

مگه افتخاره؟

همونقدر که رابطه جنسی خارج از چهارچوب باعث مشکلات زیادی توی جامعه میشه، کودک همسری هم باعث همین مشکلات هست عزیزم 

حالا مثلا تو ایران سقط و رابطه جنسی آزاد نیست؟!!! فقط صداش درنمیاد توی آمار رسمی وگرنه که سال به س ...

نه اونقدر که فکر کنی.اطرافیانت چقدر رابطه جنسی متعدد دارن؟چقدر سقط دارن؟این نمودار خشونت علیه زنانه 

ایران جزئش هس یا نه؟