2821
2789
عنوان

چیکار کنیم ؟؟

81 بازدید | 10 پست

دوستان مادرم ۵۲سالشه 

مهره گردنش لیزخوردگی داره 

۳تا مهره کمرش لیزخوردگی و بیرون زدگی داره و تنگی کانال نخاع

هر دو زانوهاش ارتروز شدید و ساییدگی داره 

صداش ام جدیدا در نمیاد بنظرتون علتش چیه ؟؟

چرا اینهمه بیماریو یه جا داره مگ میشه ؟؟

هرچه در جستن آنی ،آنی 

بچها لطفا جواب بدید

من رو یکی کراشم تازه اومده اینجا زندگی کنه خونه خواهرش

همیشه خودم رد میشدم یا مینشستم تا وقتی رد بشه تا اینکه دیروز گفتم ولش نمیاد رد شدم همون موقعه از حیاط اومد بیرون نگا کرد بهم زیاد

امروز هم تو کوچه خودمون بودم یه دیقه رفتم حیاط اومدم دیدم ماشینش داره میره شیشه بازه و داره نگاه تو کوچمون و سمت خونمون میکنه تا منو دید شیشه داد بالا بنظرتون امکانش هست اونم خوشش بیاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم پیش هیچ پزشکی نبردی؟ بیشتر  مشکلاتشون مربوط به مفاصل و استخوانه شاید علتشون یه چیز باشه .‌ مامانامون خیلی سختی و اذیت کشیدن  یدفعه همه چیشون باهم یه موقعی میزنه بیرون. خدا حفظشون کنه

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
عزیزم پیش هیچ پزشکی نبردی؟ بیشتر  مشکلاتشون مربوط به مفاصل و استخوانه شاید علتشون یه چیز باشه . ...

والا بالاتر از ۱۰تا پزشک بردم عین بز نگاه میکنن مثلا ارتوپد همون زانو نگاه کرد و کمر و..گف به من مربوط نیس همه ی ارتوپدی ها گفتن عمل 

گردن بردنم میگ عمل 

کمر بردم میگن عمل 

کمرشو عمل کرد گفت باید پروتز بزاریم نذاشت گفت همینجوری جواب میده دوباره برگشت به حالت اول و باید دوباره عمل بشه ...نمیفهمن قشنگ برسی نمیکنن جواب درست بدن سرسری جواب میدن 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
والا بالاتر از ۱۰تا پزشک بردم عین بز نگاه میکنن مثلا ارتوپد همون زانو نگاه کرد و کمر و..گف به من مرب ...

الهی🥺 عمل خیلی سخته اخه مگه الکیه همه جا عمل ‌ تهران هستین؟

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز