2777
2789
عنوان

با پارتی بازی میشه معلم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 34 پست
عزیزم چرا از معلمی راضی نیستید دوست دارید بگید ؟ ببخشید خیلی سوال کردم 😅😄

بخاطر محیط کاری. تو این چند سال سر یسری مسایل خیلی اذیتم کردن. میدونی چون ادمی نیستم به حرف مدیرا راه بیام.نمره مفتم نمیدم.

یخوردم چون دکترامو گرفتم بهم حسادت کردنو کارشکنی کردن برام دلسرد شدم.

البته دانشگاه رو از اول بیشتر دوست داشتم.

خب حقوقشم خیلی بیشتره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر محیط کاری. تو این چند سال سر یسری مسایل خیلی اذیتم کردن. میدونی چون ادمی نیستم به حرف مدیرا را ...

اره اون  که صد البته بهتره 

شما مهد و پیش دبستان هم بتونید بزنید در آمد خوبی داره ،معلم خصوصی پسرم همین کار و کرده در کنارش تدریس خصوصی هم انجام میده قشنگ ماهی بالای پنجاه میگیره 

واسم دعا کنید لطفا🙏

مهارت آموزی و کجا باید آموزش ببینی؟ حق با شماست اون سوالاتی که میپرسن و باید در نهایت بلد باشی

دوره ابتدایی دانشگاه تربیت معلم 

دبیری دانشگاه فرهنگیان

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اره اون  که صد البته بهتره  شما مهد و پیش دبستان هم بتونید بزنید در آمد خوبی داره ،معلم خ ...

نه بابا . اصلا به روحیات من نمیخوره. 

من مدرکم مهندسیه. یه عمره تو دانشگاه و دبیرستانم . اصلا نمیتونم با بچه های کوچیک سر و کله بزنم