2777
2789
عنوان

با پارتی بازی میشه معلم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 34 پست
بله اما همه چیز بستگی به توانایی و انگیزه و تلاش شما داره 🙏

بله ولی خب من باید یه منبعی برای تلاش داشته باشم الان مصاحبه آزمون کیفیت بخشی مبهم مبهم یعنی خود کانال ها هم نمی‌دونم دقیق روز مصاحبه قراره چه کارهایی انجام بشه وگرنه هیچ مردی که بدون تلاش نمیشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میخواید برید بیرون؟ تازه میخوام برم دانشگاه 🤦‍♀️ میخوام ببینم بعدا میشه کاری کرد

میخوام هیئت علمی شم. کاراشو کردم ولی خب شایدم نرم بخاطر اینکه یکم رفت و امدش سختمه. شهر خودمون نیست.

شما سعی کن فرهنگیان قبول شی . اگه نشد ببین کدوم رشته ها ازمون استخدامی ماده ۲۸ داره اون ها رو بخون. در کل اگر تلاش کنی سخت تیست

خب از فامیل بپرس

میپرسم ازش 

گفتم اینجام پرس و جو کنم وعده وعید الکی نده بهم چون تازه میخوام برم دانشگاه چهار سال دیگه معلوم میشه

واسم دعا کنید لطفا🙏

البته تا حدودی اونا رو باید بلد باشی حتی اگه با پارتی بری  چون تو مدرسه لازم میشه

اون که مجبوری یاد بگیری بعدم یه دوره مهارت آموزی داره 

اگر بدونی من امسال چی کشیدم سر این آزمون ها هیچ وقت دنبال پارتی برای استخدام شدنت نمیرفتی 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
میخوام هیئت علمی شم. کاراشو کردم ولی خب شایدم نرم بخاطر اینکه یکم رفت و امدش سختمه. شهر خودمون نیست. ...

اوهوم انشالا موفق بشید 

آموزش و پرورش هرسال آزمون استخدامی میزاره؟

واسم دعا کنید لطفا🙏

اون که مجبوری یاد بگیری بعدم یه دوره مهارت آموزی داره  اگر بدونی من امسال چی کشیدم سر این آزمو ...

مهارت آموزی و کجا باید آموزش ببینی؟

حق با شماست اون سوالاتی که میپرسن و باید در نهایت بلد باشی

واسم دعا کنید لطفا🙏

میخوام هیئت علمی شم. کاراشو کردم ولی خب شایدم نرم بخاطر اینکه یکم رفت و امدش سختمه. شهر خودمون نیست. ...

عزیزم من سی سالمه🤦‍♀️ نمیتونم برم فرهنگیان حداکثر سن تا ۲۴هست وگرنه میخوندم میرفتم اون بهتر بود 

رشته ام ریاضی هست باید رشته های مهندسی بخونم یا حسابداری و ...

واسم دعا کنید لطفا🙏

اینجا ایرانع 

معلمی ک سهله، خیلی چیزا پولی و با پارتی بازی پیش میره

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
اون که مجبوری یاد بگیری بعدم یه دوره مهارت آموزی داره  اگر بدونی من امسال چی کشیدم سر این آزمو ...

آزمون و مصاحبه اش به اون صورت سخت نیس به نظرم ولی متقاضی زیاده رقابت سخته

واسم دعا کنید لطفا🙏

اینجا ایرانع  معلمی ک سهله، خیلی چیزا پولی و با پارتی بازی پیش میره

نمیدونم من فقط واسه سنم میخوام قبول کنن وگرنه آزمون و مصاحبه رو بالاخره باید یاد بگیری چون بعدا دانش آموزی از این سوال ها پرسید نتونی جواب بدی ادم خودش ضایع میشه😅

واسم دعا کنید لطفا🙏