2777
2789

تو قنوت نماز یادش کنم 

بعد نماز شب نماز کن فیکون آقا ابوالفضل(ع) میخونم به نیت حاجت روایی قبولیم تو آزمون استخدامی 

اگر دوست داشتید یک صلوات برای ظهور آقا امام زمان (عج) و سلامتی خودمون و عزیزانمون و قبولیم تو آزمون استخدامی بفرستید 

ممنون❤️

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

حاجت رواشی گلم اسمم فاطمس دعاکن یچم صحیح و سالم بدنیا بیاد و زایمان و بارداری عالی و راحتی داشته باشم و این بیماری ای مشکوکم بهش ازم دوربشه و اصلا این نباشع و همینطور شوهرم دست از وابستگی ب خانوادش برداره و عاشق و وابسته منو زندگیمون بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان شاء الله مزد تلاشاتو میگیری و قبول میشی. سایه عزیزانت بالای سرت مستدام. ندا هستم.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

یاسی

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙