2777
2789

ناراحتی ها و هزینه هایی که خانوادم کردن از جلوی چشمام رد میشه 

درس نخوندن هام 

لجبازی کمال‌گرایی بیش از حدم 

مقایسه کردن خودم با بچه های فامیل

همه و همه باعث شد چندین سال پشت بمونم و همون فرصت های خوبی که داشتم رو هم از دست بدم😭😔

نمیدونم چرا امروز کارم ناامیدی بود 

توروخدا واسم دعا کنید،فقط معجزه میتونه نجاتم بده

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

معجزه خود تویی

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
معجزه خود تویی

بعید میدونم آدمی که دائم گریه میکنه معجزه باشه

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعید میدونم آدمی که دائم گریه میکنه معجزه باشه

خیلیا دائما گریه میکنن

مهم اینه تو همون گریه هم مدادت دستت باشه

قشنگ نیست؟ 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
خیلیا دائما گریه میکنن مهم اینه تو همون گریه هم مدادت دستت باشه قشنگ نیست؟ 

خیلی سخته

یه سوال 

اسمت اسما نیس؟یادمه قبلا باهم حرف زده بودیم کنکوری بودی

خیلی سخته یه سوال  اسمت اسما نیس؟یادمه قبلا باهم حرف زده بودیم کنکوری بودی

چرا عزیزم اسمام 

چرا عزیزم اسمام 

عه خوبی چطوری

واسه کنکور میخونی؟

عه خوبی چطوری واسه کنکور میخونی؟

خوبم.. عی فعلن که نهایی هارو دارم 

میدونی من دیگه در حدی نیستم که به کسی بگم کنکور و سفت بچسب و این یه ماه قالشو بکن 

چون نهایی هارو داره... نمیتونمم بگم نهایی هارو بخون.. چون از کنکور جا میمونه 

دیگه سعی میکنم نظری ندم راجع به کسی چون هرکس خودش از حالش بهتر از بقیه اگاهه

خوبم.. عی فعلن که نهایی هارو دارم  میدونی من دیگه در حدی نیستم که به کسی بگم کنکور و سفت بچسب ...

اره خیلی سخت شده میفهمم 

من خودم پشیمون دو عالمم کلی درس سلامت و بهداشت مونده واسه فردام ولی نشستم پای گوشی نمیدونم چرا اینهمه ظالمم 

امیدوارم موفق باشی عزیزم،تاپیک قبولیتو ببینم ♡

اره خیلی سخت شده میفهمم  من خودم پشیمون دو عالمم کلی درس سلامت و بهداشت مونده واسه فردام ولی ن ...

عزیزم💛مرسی همچنین❤️