2777
2789
عنوان

درچه حالین

114 بازدید | 23 پست

خودم بیکار نشستم تو سایت

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گشنمه حال ندارم برم نون و پنیرمو بخورم😂

دهنت😂😂😂

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
فردا باید برم پیش جراح عمومی ببینم کی نوبت عمل میده برای  کیسه صفرا تو فکرم خوابم نمیبره

تو فکر نباش هر چی صلاحه همون میشه

داشتم دخترم رو می خوابوندم گریه کرد

باباش گفت فردا میبرمت پارک

یهو پاشد شلوارش رو در آورد که لباس عوض کنه الان بره پارک

دوساله است مفهوم زمان رو نمی‌فهمه

هیچی دیگه الان تواین طوفان رفتن پارک 🤕😅😅

داشتم دخترم رو می خوابوندم گریه کرد باباش گفت فردا میبرمت پارک یهو پاشد شلوارش رو در آورد که لباس ...

😂😂😂😂 وایی

چرا پاکسازی نمیکنید یه گروه طب سنتی میشناسم پک کیسه صفرا داره بدون جراحی دفع میشه 

نمیدونم .میترسم اثر نکنه

دردش وقتی میگیره واقعا وحشتناکه

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40