2789
عنوان

استخاره

68 بازدید | 7 پست

امروز نزدیک اذان مغرب ، خیلی دلم گرفته بود ، قرآن رو برداشتم از ته دلم گفتم خدایا باهام حرف بزن 💔🙂 بگو این چیزی که تو ذهنمه چی میشه تهش ؟ به صلاحمه آیا ؟ بعد قرآن رو باز کردم خیلی خوب اومد برام .‌‌.. بعد همینجوری چند دقیقه درد و دل کردم ،گفتم خدایا حالا که به صلاحمه واقعا کمک می‌کنی که همین زودی انجام بشه ؟! چشامو بستم و این بارم در کمال تعجب بازم صفحه قبلی اومد برام .... نشونه چیه ؟؟🥺❤️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیره خواهر

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

میشه برای منم بگیری🥺

دوستان عزیزی که میگین براتون استخاره بگیرم. من آداب استخاره رو زیاد بلد نیستم و نمیدونم جواب استخاره هام واقعیت هستش یا خیر ؟؟ فقط بعضی اوقات که از ته دلم ناراحت میشم قرآن رو که باز میکنم یه آیه متناسب میاد که آرومم می‌کنه... اگه امکانش رو دارید زنگ بزنید دفتر یکی از مراجع تقلید ، استخاره هاشون معتبره ❤️🌷