2777
2789

چرا اصن درخواستشو قبول میکنی ک بخواد ب این اعصاب خوردیا برسه 

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول نکنید درخو‌است کسیو

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

من اصلا درخواست دوستی قبول نمیکنم که بخام همچین چیزاییم بشنوم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

میتونستی قبول نکنی وقتی دیدی مرده 

وقتی قبول کردی و دیدی قصدش چیه میتونستی لغو بزنی!

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

چرا درخواست دوستیشو قبول کردی؟ 

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

بگو پس حواست باشه رفتی بیرون غذا بخوری کسی نیاد غذای خونه خودت رو برداره

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

جالبه... برای مزاحمتی که خودتون برای خودتون ایجاد کردید تاپیک میزنید. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.