2777
2789
عنوان

این بازی جدیده

113 بازدید | 4 پست

امروز دیدم افسر پلیس که شمارش رو داشتم به تلگرام پیوسته.امشب داشتم اخبار شبانگاهی گوش می‌دادم یه کارشناس فضای مجازی در مورد بازی جدید یچیزی گفت که منطقی بود.میگفت سازنده‌ی بازی واسه این بازی یک بودجه‌ای تامین کرده که هر چی عضو کمتر باشه پول‌های زیادی بین اعضاش تقسیم میشه و بلعکس‌ الان که این بازی ۱۰۰ میلیون عضو داره پول های ناچیزی بین اعضاش تقسیم میشه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

درسته

اصلا دلیل اصلی ارزش زیاد نات کوین تعداد ممبر های کمش بود

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

بزار همه عضو بشن داداشم میگه اینقدر  مشتری تعمیر موبایل و عوض کردن ال سی دی موبایل زیاد شده خیلی خوشحاله شب تا ساعت ۱۱ هنوز سر کاره 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزار همه عضو بشن داداشم میگه اینقدر  مشتری تعمیر موبایل و عوض کردن ال سی دی موبایل زیاد شده خیل ...

چقد این پیامت باحال بود 

کلی خندیدم

😅😅

پر روزی باشید🌹

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌