به طرزی که وقتی با کسی صحبت میکنم دائما بهم میگن چی ؟ یه بار دیگه بگو ... این در حالیِ که خودم فکر میکردم خوبه ولی الان متوجه شدم نه واقعا پایینه .
به نظرتون چه میشه کرد؟
لطفا راهنمایی میکنید
۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .
خواهر من اینطوری بود مشاور بهش گفت برو کوه بلند داد بزن صدات باز شه
واقعا ؟😄 چه عجیب
حالا بهتر شدن؟
۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به خدا جمعه ها صبح میرفتیم کوه با هم عربده میزدیم🤣 البته اون موقع سنش کم بود الان که گذشته بهتر شد ...
😄 خوشبحالتون ، ما کوهم نداریم اینجا ...
خب پس خداروشکر😄
حالا حتما لازم نیست برید کوه همینکه موقع صحبت کردن یادتون باشه ک تن صداتون رو یکم بالاتر ببرید کمکم ...
اهوم درسته ، بدیش اینه که خودم اون لحظه ای که دارم حرف میزنم حس میکنم تن صدام خوبه ولی بقیه نظرشون این نیست .