2777
2789
عنوان

تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 31 پست
باشه مرسی،  هوش کمپلکس ششم به هفتم گرفته یه جوریه،  خوبه؟

نهم به دهم بگیر ششم به هفتمش به درد نهمیا نمیخوره ( اگه هشتمی هوش کمپلکس عالیههه همون‌جلد سیاهش. هم برا نهمیاست هم هشتم

نهم به دهم بگیر ششم به هفتمش به درد نهمیا نمیخوره ( اگه هشتمی هوش کمپلکس عالیههه همون‌جلد سیاهش. هم ...

باشه مرسی

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان این دو ۱۰ روز روزی ۱۷ ساعت بخونم میشه؟  به خدا خسته شدم از بعد عید فقط تست زدم اینجا ها ک ...

اره 😍 ولی واقعااا میگم به خودت فشار نیار و در کنارش تفریحاتی هم انجام بده . به امید اینکه خودتو تو سمپاد ببینی😄

برای ششم به هفتم چه نصیحتی دارید؟؟؟؟هیچی نمیدونم

بلهه :)) هر روز از هوش کمپلکس ۳۰۰ تا تست بزن ولی مفهمومی برای خودت تحلیل کن من با همین روش فقط تو دو هفته اخر درس خواندم و قبول شدم :)

بلهه :)) هر روز از هوش کمپلکس ۳۰۰ تا تست بزن ولی مفهمومی برای خودت تحلیل کن من با همین روش فقط تو دو ...

تمام تکنیکارو میشه بگی چطوری خوندی که قبول شدی؟ 

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)
بلهه :)) هر روز از هوش کمپلکس ۳۰۰ تا تست بزن ولی مفهمومی برای خودت تحلیل کن من با همین روش فقط تو دو ...

ممنون قربونت 

برا پسرم میخواستم 

امسال کلاس ششمه برا سال بعد میخوام 

کاری هست از الان انجام بدم؟ماشاالله باهوشه و ریاضیش عالیه

زبانم سه ساله میره 

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
تمام تکنیکارو میشه بگی چطوری خوندی که قبول شدی؟ 

۵۰ تست هوش منطقی 

۴۵ تست کلامی

۵۰ تست ریاضی

۶۰ تست سرعت و دقت 

دو هفته اخر هر روز ازمونای شبیه ساز و ازمونهای سال های قبل رو میزدم . همه ی سوال هارو تحلیل میکردم و اگر سوالی رو غلت نوشتم تا نمی فهمیدم که چرا غلته ولش نمی کردم . ۴ بار هوش کمپلکسو درسنامه هاشو مرور کردم .

سلام امسال هشتمی؟من مشاور تیزهوشانم

سلام 

آره

سلام  آره

ببین اول اینکه باید هشتم و نهمت معدل کلت بالای ۱۹باشه.بعد اینکه بهترین کتاب هوش کمپلکس بعدشم ای تی.اول سال باید اموزشی تست بزنی وسط سال زماندار اخرسالم باید ازمون ازمون و مروری تست بزنی.از اول سال یه استاد خوب برو که اخرسال پشیمون نشی که وقتتو از دست دادی.مااشناهامون چندتاشون هم پارسال هم‌پیارسال با صابر دلاوری قبول شدن.ازمون شبیه سازم دارن.دیگه هرسوالی داری بپرس ازم.اگر تمرکزت کمه فقط کلاس حضوری برو.اگر تمرکزت خوبه فقط آنلاین برو چون صرفه جویی توی وقت و انرژیو هزینه رفت امده.

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....
ببین اول اینکه باید هشتم و نهمت معدل کلت بالای ۱۹باشه.بعد اینکه بهترین کتاب هوش کمپلکس بعدشم ای تی.ا ...

الان سئوالا هم تحصلی هستن هم تحلیلی 

بعد سئوالای تحصیلی از خود کتابهای نهم میان؟