2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فکر می کنید می تونید جون ی موجود بی گناه رو بگیرین حتی اگر نامشروع باشه

آخه اون موجود وقتی حروم باشه زنده موندش چی میگه دیگ این وسط

دم غروب،میان حضور خستۀ اشیامنتظری حجم وقت را می دید.
سقط جنین دیگ  میگم وقتی حرومه چیکارش باید کرد

اگه از لحاظ شرعی میگه که من نمیدونم.. اگه از لحاظ پزشکی میگی که راه هایی هست ولی به مادر صدمه میزنه خصوصا اگه در ماه های بالا و دیر انجام بشه.. 

چرا فک کردین با متن عقد اسلامی بچه قدیسه میشه معنی عقدتونم میشه پول میگیرم در ازای بکارتم این بچه آقازاده ها ک داریم میبینیمشون تو اینستا خرابن از دم 

من هروقت کسیو قضاوت کردم ب بدترین شکل خودم تواون موقعیت همونکارو کردم بشدت از قضاوت بترسید کارما همیشه بیداره 💎💙
توروخدا دلت نشکنه ازمن .اما باید قبلش فکر چاره میشدی.الان هر کاری بکنی ،دردسره

حالا خداروشکر همچین غلطی نخوردم سوالم برای دوستمه پرسیدم که شاید اینجا چیزی دستگیرم شد بتونم قانعش کنم سقط نکنه

حالا خداروشکر همچین غلطی نخوردم سوالم برای دوستمه پرسیدم که شاید اینجا چیزی دستگیرم شد بتونم قانعش ک ...

اگه بین هفت تا 12 هفتشه، میتونه با قرص توی خونه بندازه. مطمئن ترین و بی دردسر ترین روشه. تهشم میره یه سونو میده و همه چی ختم به خیر میشه.

اگه بین هفت تا 12 هفتشه، میتونه با قرص توی خونه بندازه. مطمئن ترین و بی دردسر ترین روشه. تهشم میره ی ...

ختم به خیر که نمیشه گفت ختم به شر