2777
2789

من ۲۱ سالم شده و وارد دانشگاه نشدم هنوز ، چند ساله تصمیم گرفتم دانشگاه آزاد برم امسال دیگه تونستم دیپلم بزرگسالان رو بگیرم و تصمیم گرفتم برم دانشگاه ، ولی از اون طرف هم سه ساله عروسی کردم دیگه شوهرم میگه بچه بیاریم برنامه ریزی کردیم اگه خدا بخواد دوماه دیگه اقدام کنیم ، حالا به نظرتون  میشه حامله باشم و دانشگاه برم؟ 

بعد اگه حسابداری بخونم میتونم یکی دو ترم برم بعد دیگه نرم بخاطر بچه و یکی دوسال بعد دوباره ادامه شو برم ؟ یا کلا حذف میشم و باید اون ترم هایی که پاس کردم رو دوباره از اول پاس کنم ؟ 

راستش من با محیط دانشگاه آشناییتی ندارم لطفا راهنماییم کنید ، کسی تو این شرایط بوده؟

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

برو پیام نور که غیر حضوری بخونی و به مشکل نخوری

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به فرض تو بارداری تونستی بری

بعد از زایمان میخوای چیکار کنی با نوزاد؟؟

دانشگاه یکی دوماه نیس که

به بعدشم فک کن

اگه هدفت و دانشگاه رفتن برات خیلی مهمه فعلا بچه نیار

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من دانشگاهم میخوام باردار بشم خانم دیدم باردارن تو دانشگاه

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

همکارای من توی بارداری هم دانشگاه میرفتن 

بعد که بچه ات به دنیا اومد دوترم مرخصی بگیر 

بعد ادامه اشو بخون

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

با بارداری که میشه دانشگاه رفت و منعی نداره ولی خودت ممکنه اذیت بشی.. و خجالت بکشی.. کاش همسرت موافقت کنه بعد از لیسانس اقدام کنی.. آخه فعلا سن ت خیلی کمه.. اگه چند کارو با هم انجام بدی از هیچ کدوم لذت نمیری 

با بارداری که میشه دانشگاه رفت و منعی نداره ولی خودت ممکنه اذیت بشی.. و خجالت بکشی.. کاش همسرت موافق ...

درسته فکر کنم  برعکس بابد دانشگاه رو باید عقب بندازم چون شوهرم داره ۳۶ سالش میشه خیلی دیر شده واسه بچه داشتن 

اخه آدم از حالت تهوع و این چیزاش می‌ترسه آبروش میره اگه وسط کلاس بالا بیاره

خب بعنوان بد حالی میتوند مرخصی بگیره

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
درسته فکر کنم  برعکس بابد دانشگاه رو باید عقب بندازم چون شوهرم داره ۳۶ سالش میشه خیلی دیر شده و ...

برای بارداری سن مادر مهمه نه پدر.. تازه مادر هم خیلی وقت داره... بازم هر طور صلاح میدونید.. شایدم حق داره همسرت.. حالا باهاش صحبت کن

برای بارداری سن مادر مهمه نه پدر.. تازه مادر هم خیلی وقت داره... بازم هر طور صلاح میدونید.. شایدم حق ...

ممنون دیگه خانواده ها هم اصرار دارن راستش دیگه حوصله ام نمیکشه میگم یدونه بچه بیارم دیگه ول کنن ، البته خودمم دیگه دلم میخواد