2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چگونه میتونم خودم رو ذخیره کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدا خیرت بده یه لحظه فازم عوض شد معنیش باحاله

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

کاربریتون خیلی اشناس همونی هستین ک پزشکی میخونه؟

حس میکنم چند بار حرف زدم باهاتون

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

منظورش اینه چه طور خودمو حفظ کنم یا نجات بدم 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

من زبانم درحدبچه مدرسه ای هاست بیست سال پیش دیپلم گرفتم وهیچ کلاس زبانی نرفتم یه چیزهایی هنوز دست وپ ...

منم زبان ضعیفه تو بازی مافیا فهمیدم سیو معنی نجات دادنم میشه

اتفاقا زبان شما بهتره از من

معنیش باحال بود 

منظورش اینه چه طور خودمو حفظ کنم یا نجات بدم 

من تو مافیا فهمیدم اینو     عنوانمم غلطه cry for help درسته

ناراحت نباش تمام انسانها توزندگی دارن آزمایش میشن اگه تلاش نکنن تاموقعیتشون تثبیت بشه میرسن به ته خط که دیگه بتیدخودشونونجات بدن،زندگی جنگه وتلاش برای بهتر شدن اوضاعی که توش هستیم

ناراحت نباش تمام انسانها توزندگی دارن آزمایش میشن اگه تلاش نکنن تاموقعیتشون تثبیت بشه میرسن به ته خط ...

نقطه ضعفم تو زندگیم مادرمه

خیلی دوسش دارم تنها کسیه ک خیلی دوسش داشتم تا الان

اما وقتی اذیتم کنه میتونه زندگی رو برام جهنم کنه به تنهایی از صبحه دارم گریه میکنم روزم نابود شد....ضعیفم در مقابل مادرم و نسبت بهش به شدت دهن بین

هر چیز بدی راجعبم بگه باور میکنم...

منم زبان ضعیفه تو بازی مافیا فهمیدم سیو معنی نجات دادنم میشه اتفاقا زبان شما بهتره از من معنیش باح ...

من زمانیکه دبیرستان میرفتم کل کتابهای زبان ازاول دبیرستان تاپیش دانشگاهی رومیاوردم تابستونها ومترادف ،متضادهاشونو پیدامیکردم اینطوری زبانم توذهنم ماندگارترمیشد رشتم ریاضی بود ولی زبان روهم دوست داشتم

من زمانیکه دبیرستان میرفتم کل کتابهای زبان ازاول دبیرستان تاپیش دانشگاهی رومیاوردم تابستونها ومترادف ...

اصل کاری زبان دبیرستانه پایه قوی میشه خیلی خوبه

ازاین مادرها تو این زمونه خیلی ها دارن بی خیال باش

با هیچی تو این عوضش نمیکنم

یه مدت انقدر براش دعا میکردم شب خواب دیدم بغلش کردم تو خوابم قلبش درد میکرد دستمو گذاشتم رو قلبش خوب شد...

نمیدونم چرا اذیت میکنه درک نمیکنم اصلا

I became old at the age of 24

You just got wiser

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙