بیزینس گرل💸،عاشق ادبیات📚،دلباخته موسیقی اون قدیما قدیما🌚خرد بهتر از هرچه ایزد بداد،ستایش خرد را به از راه داد!🌱✨🎨فردوسی بزرگ،شاهنامه📚❤️ 💍Marriedاین اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بقران میترسم بره با پنجاه شصت ساله بهش گفتم بگرد اگه پیدا کردی هر چی میخوای بگو والا
چندسالشه؟
واقعا چه طور میتونه!
شوخی نمیکنه؟
بیزینس گرل💸،عاشق ادبیات📚،دلباخته موسیقی اون قدیما قدیما🌚خرد بهتر از هرچه ایزد بداد،ستایش خرد را به از راه داد!🌱✨🎨فردوسی بزرگ،شاهنامه📚❤️ 💍Marriedاین اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست.
نه خب شرایط مالی جالبی نداره دوس داره یکی باشه ساپورتش کنه بعضی وقتا میگم حق داره ولی بعضی وقتا به ع ...
هنوز عقلش کامل نشده
رفیق سابق من تو این سن حرفاش بدتر بود
البته که اون عاقل نشد
ولی مطمئن باش خوب میشه
سعی کن یه جوری بهش بفهمونی اگه وضعیتش خوب نیست باید خودش تلاش کنه یه چیز بشه نه اینکه بره دنبال شوگر